Само за жени! Хороскопът ви за април

Очакват ни много емоции
28 мар 2021 11:46, Михаела Лазарова
1
Само за жени! Хороскопът ви за април
Снимка: istock

Очакваме април да ни донесе повече слънце и хубави емоции. Такива определено няма да ни липсват. Ще планираме, ще се радваме на успехи, но и ще се наложи да разрешаваме спорове. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Въпросите свързани с вашата личност, външен вид, поведение и себеизразяване, ще излязат на преден план. Ще ви бъде лесно да впечатлявате и да утвърдите своето лично влияние. С настъпването на април за вас започва нов цикъл в живота ви, затова бъдете готови да оставите миналото си зад себе си. Енергия и самочувствие няма да ви липсват. С лекота ще се справяте с препятствията. Възползвайте се максимално от подкрепата на планетите.

Жената Телец

Още през първата половина на месеца ще се повиши желанието ви да впечатлявате, да ви се възхищават. Бъдете внимателни в любовта, защото страничните закачки може да предизвикат конфликти с любимия човек. В работата ще бъдете силно мотивирани и активно ще преследвате целите си. В стремежа си към успех, жените родени под знака на зодия Телец, ще се окажат по-независими от всякога. След 20 април, периодът е подходящ за договаряне, намиране на нова работа, подписване на договори.

 Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само за жени! 21 сантиметра, толкова напрегнат че вените изпъкват! 24 часа, седем дни!