Зодиите, които предпочитат живота на село

Вижте дали сте сред тях
31 мар 2021 20:40, Ивета Иванова
11
Зодиите, които предпочитат живота на село
Снимка: Pixabay

Тези зодии не харесват живота в големия, шумен и забързан град. Те предпочитат да живеят спокойно на малко населено място, където могат да се радват на природата и тишината и имат повече време за себе си. Вижте кои са, според "Pink Villa".

Рак
 
Те жадуват за мир, спокойствие и тишина. Обичат да прекарват време сами, което е възможно на село. Или ако са с хора, да са със семейството и най-близките, без да има много непознати и шум. Раците искат да се приберат и вкъщи да са на сигулно, уютно, тихо и спокойно място. Това е трудно в големия град, препълнените квартали и т.н. Обичат природата, да гледат звездите вечер и да се наслаждават на малките неща. Домът е тяхната крепост.
 
Риби
 
Много емоционални и сантиментални зодии. Винаги им е трудно, когато са сред голяма тълпа или горяма група хора. А това се случва в големите градове и така Рибите никога няма да се чувстват доволни и пълноценни. Тези зодии мечтаят много, имат богато въображение, чувствителни са и понякога обичат да се изолират за малко, да се отдалечат от хората и забързаното ежедневие. Много добре се чувстват сред природа, цветя, реки, в планината - така се потапят в мислите си, мечтаят и се зареждат с енергия.
 

11
Още от Ако щете - вярвайте
Как да се храните правилно и да сваляте килограми?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това беше едно време, когато в селата имаше Овен и Телец. Пак сте назад с материала, купете там на ретроградната ви астроложка диоптри за доплеровия ефект. През това време сложете тук Lores ipsum за баластра.
5
1
 
2
 
! Отговори
До ПроСТоТо преди 3 седмици
Разбираш ли си?
4
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз съм роден 5-то поколение в София но преди 20 години продадох апартамента на бул. Георги Димитров и си купих двуетажна къща с 2 декара двор на 30 км от София. Оставих новите Софиянци да се пържат в жегата и пепелта. На 200 метра от къщата има борова гора въздуха е кристален. От зодиата нищо не зависи. Всичко Завси от самият човек дали иска да живее здравословно или да се пържи центъра на София.
3
5
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 седмици
Тиквата не го знам каква...зодия е,ама скоро ще...предпочете да се...върне в село Банкя.
2
0
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 3 седмици
Не ги слушайте - Овен, Телец и Козел с рог са...
1
5
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 седмици
хм!..

..имам си "Рак" вкъщи и трябва да декларирам,че при него всичко написано в статията е ТОЧНО ОБРАТНОТО..

....................
..ся да фърлим адно око и на другите..