Кои са най-популярните първоаприлски шеги?

Едва 4% от анкетираните се обиждат на "подхлъзването"
Обновена: 1 апр 2021 16:08 | 1 апр 2021 16:08,
6
Кои са най-популярните първоаприлски шеги?
Снимка: БГНЕС

Шегите със залепена на гърба бележка и спукана гума са най-популярни сред първоаприлските, показа проучване на "Head Hunter", резултатите от което са публикувани от РИА Новости.

Анкетата показва, че най-честите шеги са тези със залепване на бележка на гърба на нищо неподозиращ, смяната на захар със сол в кафето или чая, лъжливи снимки и съобщения за спукана гума, пише БГНЕС.

Служителите в офиса обикновено запечатват сензора на компютърната мишка отдолу с лента, лъжат за обаждане от шефа, за сгрешен отчет, заплата или бонус, подменят снимката на работното бюро на някого.

Най-често 1-ви април се празнува сред работниците в бизнеси в сферите на туризма, хотелиерството, ресторантьорството, безопасността, транспорта и логистиката, както и в автомобилния бизнес.

Сред една трета от анкетираните вицове от колеги все още са на мода. Сред вицаджиите има повече мъже, отколкото жени (39 на 27 процента). Като цяло лудориите са забавни, но все пак 4% от анкетираните се обиждат от опитите да ги "подхлъзнат".

Най-често шегите изглеждат смешни за държавните служители (90%), както и за работниците в добива на суровини (83%), доставките (78%), автомобилния бизнес (78%) и банките (77%).

Една трета от участниците в изследването са разигравали трикове на своите колеги.

Изследването е проведено от 19 до 25 март 2021 г. сред 11 300 респонденти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1.Българите и евреите са с най-високо IQ.2. Втори сме по интелигентност
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Четвъртоаприлска шега-БСП/БКП печели!
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Времето е ваше, но всичко друго е наше;Конкурсно начало, не означава конкурсен край, другарки и другари;Това е политиката - да се смееш с народа;Някой казват, че нашета власт се клати, те и на коча мад*те се клатят, ама не падат."Тодор ЖивковИ накрая да поздравим с една песен на оркестър симпатяги от 1997г., която след 25 години е още актуална - "За кокошка -няма прошка, за милиони, няма закони!" Хайде хайрлия да е...
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Вас зависи Бъдещето на България.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласувайте за да изберете ...
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Резултатите на социаологическите агенции.