Рецептата Dnes: Френски тост с панетоне

Любимите пържени филийки, но не от хляб
5 апр 2021 08:06, Илияна Николова
1
Рецептата Dnes: Френски тост с панетоне
Снимка: istock

Продукти:

Панетоне по ваш избор около 1 кг, може и по-малко
2 и ½ ч.ч.прясно мляко
6 големи яйца
2 с.л. мед
1 чаена лъжичка екстракт от ванилия
½ чаена лъжичка смляна канела
масло
 
Приготвяне:
 
В купа разбийте яйцата, млякото, канелата, ванилията и меда. Нарежете панетонето на по-дебели филийки, около 2,5 см. Потопете всяка филийка в сместа и я поставете в добре загрят тиган, в който сте разтопили малко парче масло. Изпържете филийките от двете страни до златисто. Сервирайте със сладко, сметана, шоколад, плодове.

1
Още от Ако щете - вярвайте
Джакфрут - за какво е полезен екзотичният плод?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари