Най-трудните за обичане зодии

Вижте кои са те
7 апр 2021 13:35, Ивета Иванова
14
Най-трудните за обичане зодии
Снимка: Pexels

Част от зодиакалните знаци е лесно да бъдат обикнати - те са грижовни, подкрепящи, разздават се, но други са много сложни характери, инати са и са трудни за обичане.

Ето с кои зодии ще имате проблем, според "Pink Villa".

Дева
 
Изключително независими знаци, които могат да се справят сами с всичко. Те са си достатъчни, не търсят помощ и се наслаждават на собствената си компания. Свикналиса самостоятелно да решават проблемите и нямат навик да молят някого за услуги, подкрепа, помощ, дори когато са в голяма беда. Девите са много работливи, отдават се на целите си, перфекционисти са. Поставят работата над връзките. Те са и интроверти, предпазливи и трудно премахват преградите около себе си, затова не е лесно да ги обичате.
 
Скорпион
 
Много бързо могат да си сменят настроението и често са раздразнителни. Доста е трудно да се справите с характера на Скорпионите. Те са непредвидими, потайни, крият много неща за себе си. Изключително чувствителни са, потапят се в емоциите, но не показват това. Не се доверяват лесно, трудно допускат хора до себе си и така отблъскват партньорите. Освен това, тези зодии са големи инати, държат на принципите си и не правят компромиси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 6На кой му пука бе, който ме харесва ще ми каже, другите не ме интересуват чак толкова.
10
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жена - Телец - няма такова меркантилно същество.
9
2
 
4
 
! Отговори
А пък Близнак преди 3 години
е наша Мара,с мераказа Оскара !
8
5
 
8
 
! Отговори
Зодия БЛИЗНАЦИ преди 3 години
- на Дявола ортаци.Чуеш ли "Близнаци",спомни си за Баце !
7
3
 
1
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Личния рожденен хороскоп му е такъв на този господин,не защото е по голям красавец от останалите или по забавен по характер а просто има няква харизма която е дар свише...а и много зависи точно кви жени ти се лепят,щото при мен са само *** до катила..
6
5
 
14
 
! Отговори
6, преди 3 години
"БЛИЗНАЦИ СА НАЙ - ПРОТИВНАТА ЗОДИЯ"Цели държави затриват!
5
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БЛИЗНАЦИ СА НАЙ - ПРОТИВНАТА ЗОДИЯ
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2: Супер е човека, но понеже е супер, по-добре не. Страшно грешно разсъждение. Има много привлекателни и харизматични хора и мъже и жени, които независимо от големия интерес към тях, не са склонни да се връзват на всеки, както може би си мислят повечето хора около тях, понякога е дори обратното. Определено такива хора не са за личности с комплекси и разни други личностни разстройства. Дали си верен или неверен няма нищо общо с с нещата, които описвате.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости.
2
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Nymma kuraj da zvanem a pisem hubava rabota moje da ne sme izbrali pravelniyat podhod dali ima nesto tajova a na nikoi brak ne sme obestavali razbira se a ne cakat i da se vidite da izyasnite i tova go imma sano sobstveni analizi i nie si pravim analizi ama ne sme na 100
1
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.