Зодиите, на които новолунието в Овен ще донесе щастие

Ето кои са късметлиите
Обновена: 9 апр 2021 16:08 | 9 апр 2021 16:08, Ивета Иванова
7
Зодиите, на които новолунието в Овен ще донесе щастие
Снимка: Pixabay

Първото новолуние за пролетния сезон ще бъде на 11-и април. То ще бъде в знака на Овен, ще ни даде енергия, ще ни мотивира да преследваме целите си, но ще повлияе най-много на 3 зодии. Те може да се насладят на ново начало, да съберат повече сили и да се почувстват готови да постигнат всичко. Вижте кои са, според "Bustle".

Овен
 
Новолунието е в техния знак, а и сезонът на Овните е в разгара си. Тези зодии определено ще почувстват влиянието му. Ще са снабдени с много сила, ще усетят, че ги чака нещо ново и трябва да му направят място, като разчистят старото. Да се оставят на промяната и да си позволят да бъдат най-истинската си версия, нека махнат всичко ненужно и остаряло от себе си. Имат визия за бъдещето, много таланти, които чакат да бъдат показани, затова да не се разсейват и да се фокусират над израстването си. Нека кажат какво мислят и чувстват, да бъдат креативни и да изразят себе си и да преследват мечтите си.
 
Рак
 
Ще се почувстват като лидери, ще заблестят и ще бъдат успешни. Сега Раците ще имат възможност да станат по-смели и да преследват целите, особено що се касае до професионалния им живот. Ще покажат талантите си на работа. Нека станат по-уверени, да не се притесняват да покажат доминацията си - като започнат да работят по нов проект или най-накрая поискат повишение. Те са водни зодии - нежни, чувствителни, срамежливи и им е трудно да са напористи и да искат внимание, но сега ще получат своя шанс и ще заблестят.
 

7
Още от Ако щете - вярвайте
На мода: Кафява спирала
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
На Люлин има ли лук и чесън че мисля да ора и копам
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Наесен бре
2
6
 
3
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 4 седмици
Стана ли ви зелето?
Моето се вмириса и вони!
1
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
А на тези в съзвездието Овца ще донесе ли нещо - мозък, например?