Как телефонът може да застраши връзката ни?

Ревност, повишено напрежение от страна на единия партньор
14 апр 2021 00:00, Михаела Лазарова
15
Как телефонът може да застраши връзката ни?
Снимка: istock

Живеем в модерен и динамичен свят. Любовните взаимоотношения сякаш също станаха динамични и „модерни“. Лъскави мобилни телефони заменят комуникацията ни на живо, крадат от незаменимото време с любимия човек, крадат от връзката ни. Ето 5 грешки с телефона, които пречат на любовта ни.

Не споделяте какво ви забавлява

Когато единият партньор гледа нещо в телефона си и се усмихва, това почти винаги кара другия да се чувства неловко, особено ако гледащият не споделя какво предизвиква положителната му реакция. Не след дълго, изолираният партньор може да започне да ревнува, да е несигурен във връзката. Според някои западни проучвания, двойките, които се смеят заедно, развиват по-продължителна любовна връзка.

Постоянно носене на телефона

На излизане от стаята, влизане в банята, тоалетната… Този лош навик може да има няколко негативни последствия за връзката. Ревност, повишено напрежение от страна на единия партньор, липса на доверие, усещане, че нещо се крие. Освен това, когато се случи телефонът да получава повече внимание от партньора, това определено отдалечава двамата един от друг. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


15
Още от Ако щете - вярвайте
Рецептата Dnes: Запеканка с тиквички и кашкавал
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Благодаря на Булсатком за хубавите моменти през годините когато е мрънках носе маха м а тоя които ми помогна да се махна искрено му благодаря на от сърце
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Смях в залата
2
0
 
6
 
! Отговори
Друга грешка преди 3 седмици
Тази грешка не я правите вие.
Прави я гласът, зазвучал отсреща, когато вие взимате звънящия телефон
на приятеля(съпруга)/приятелката(съпругата) си и още преди да кажете "Ало" някой/някоя отсреща започва да сипе нежни думички, защото си мисли, че на обаждането е отговорило лицето, на което принадлежи телефонът.
Така вие научавате, че той/тя има паралелна връзка.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Що не извадите нещо по-старо и добре известно, например от 1930 г.? Явно вече се чудите какво да пишете.