4 зодии, които харчат много за храна

Вижте кои са те
16 апр 2021 18:38, Ивета Иванова
12
4 зодии, които харчат много за храна
Снимка: Pixabay

Тези зодиакални знаци смятат, че храната е религия. Много обичат да похапват различни неща, да опитват всякаква кухня, да се глезят с десерти и интересни напитки. Те обожават да ходят по ресторанти и да посещават хранителни магазини. Харчат пари основно за храна, за тях това си струва и е терапия. Ето кои са, според "Pink Villa". 

Лъв
 
Лъвовете обичат лукса и да се поглезят. Те обожават да вечерят навън, в различни скъпи и изискани ресторанти, както и да пробват екзотична кухня, гурме. Могат да похарчат много пари, само и само да седнат в луксозно заведение, в което ще опитат нещо, което досега не са и в което ще ги обслужат перфектно. И за вкъщи поръчват нетрадиционни ястия.
 
Дева
 
Те са известни като перфекционисти и като хора, които забелязват детайлите и им обръщат голямо внимание. Девите се грижат много добре за здравето си, хранят се балансирано. Харчат пари за био храни, за скъпи, но качествени продукти. Много обичат да готвят, затова се снабдяват с всякакви екзотични подправки и нетрадиционни продукти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
8
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
харчиш, ако имаш!