Хит: Кърпи за глава

Тоза аксесоар се завръща на мода
19 апр 2021 22:08, Ивета Иванова
32
Хит: Кърпи за глава
Снимка: Pexels

2020 г. донесе много неочаквани модни тенденции, заради карантината и пандемията от коронавирус и през 2021 г. това продължава да важи с пълна сила.

На хоризонта се появява нов хит, който едва ли повечето тийнейджъри имат или са очаквали някога да имат в гардероба си. Става дума за забрадките, които носят бабите на село.
 
Забрадките и дългите шалове за коса красят много модели на ревюта в Лондон, Париж и Милано, което значи, че ще се превърнат в топ аксесоар през следващите месеци, пишат от "PopSugar".
 
Кралица Елизабет Втора също се е появявала често със забрадка, както и някои знаменитости (сред които и мъже) - актрисата Трейси Елис Рос, рапърът A$AP Rocky, актрисата Клои Севини, певицата Дуа Липа. Естествено, те носят по-модерната версия на забрадката - кърпа за глава или нежен шал, който се увива около косата и с който може да се създаде интересна прическа.
 
Бионсе също беше фен на кърпите за глава в началото на кариерата си. Eва Мендес е сред звездите, които често се появяват с кърпи или диадеми от плат на публични събития.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При мен отдавна са задължителни . Още преди да отворя любимия ни вестник слагам си мокра кърпа ,
9
1
 
0
 
! Отговори
до 4 преди 2 години
на 17 викаш, шано и ти и те. слязъл си им на нивото, чорбаджи.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кърпата е да си избършеш краката не да си я мажеш на главата. Кърпи....Манифест на пижамената армия, които не са се ресали от миналото лято. И да, всички сме ви виждали.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В мюсюлманските страни тази мода си върви отдавна, а тук отдавна е демоде. Развитите страни си имат всякакви шапки, те са шика в модата
6
1
 
2
 
! Отговори
Мона преди 2 години
аз си падам по буркини с маска. целия плаж ме гледа, защото си заголвам глезените - много секси.
5
0
 
3
 
! Отговори
123 преди 2 години
Айде няма нужда. Не стига, че сложихме маски сега и кърпи. Направо ни слагайте фереджетата и да е ясно.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фарз, нищо не ти се разбира!!!
3
0
 
3
 
! Отговори
Фарз преди 2 години
Това не е модерно от 2021, а задължително за жените, откакто Аллах(дждж) ниспосла айет - всяка жена да се покрива на публични места. Омар бин Хаттаб се оплакал на Пророка(сав) и на другия ден слиза Коран, който уредил отношенията.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ви кажа, аз все плюех ромите, ама май те ще оправят работата! Бачкат, не се плашат от черна работа, правят деца.. имат само един недостатък - не учат. Има и умни от тях, ама повечето са необразовани. Аз направо се отчаях с тия бради и татуировки. Сега съм взел две момченца да работят при мен на по 17години - имат гаджета, оправени, избръснати.. и мятат с лопатата по цял ден, от работа не се плашат. Българчетата вървят само с телефоните и черна работа не барват, всички са началници
1
1
 
13
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Поредната пропаганда.. От сега ви казвам, че следващият хит ще е фереджето. Първо стана хит мъжете да са с бради. Сега всички момчета под 30 години са с бради като талибани. Айде и по една кърпа като им сложат на главите.. Все едно нямат глави на раменете, а хралупи. Като им кажат скачай - скачат, клякай - клякат. Загубен свят.. Кога ще стане модерно да имаш хубаво здраво семейство, да имаш 2-3 образовани деца ? Няма братче, само идиотщини