С кои зодии сте съвместими в любовта?

Лъвът създава силни и щастливи връзки
22 апр 2021 19:22, Михаела Лазарова
14
С кои зодии сте съвместими в любовта?
Снимка: istock

Всеки търси любовта в партньор, с когото да е напълно съвместим. Съвместимостта обикновено предполага щастлива и дълга връзка, за която повечето хора си мечтаят. Астрологията може да окаже голямо влияние върху това с кои зодии можем да се окажем съвместими в любовта. Астрологичната съвместимост между зодиакалните знаци може да послужи като индикатор за щастлива и дълбока връзка.

С кои зодии сте съвместими в любовта според вашата зодия?

Овен

Овенът е известен като конкурентен и много инатлив. Той обаче е много магнетичен и симпатичен в поведението си, дори когато е ядосан. Отначало може да се страхувате от него, но когато го опознаете виждате, че той крие романтична и чувствителна душа. Ако сте упорити и силни личности неминуемо ще спечелите вниманието на Овена. Съвместим в любовта е с останалите огнени знаци Стрелец и Лъв. С тях може да изразява и споделя бурната си енергия, която преминава в нестихваща страст във връзката.

Въздушните знаци Водолей и Близнаци също могат да бъдат интересни партньори за Овена. С тях той също създава силна връзка, в която се допълват. Те му помагат да разкрие творческата си страна и да разшири кръгозора си. Налудничавото и нестандартно мислене на Водолея пленява Овена, който пък вдъхновява Водолея с лидерските си качества. С Близнаците Овенът винаги намира интересни теми на разговор, които поддържат интереса във връзката.

Телец

Телците са известни с това, че са упорити, но всъщност дълбоко в себе си са изпълнени с нерешителност. Знаят как да постигат целите си и да успяват, но го правят по свой оригинален начин. Телците са най-съвместими с Дева и Козирог. И двете зодии са надеждни, трудолюбиви и уважават желанието на Телеца да преминава през всички трудности с инат, бавно, но стабилно.

Телците са съвместими и с Рак и Риби, тъй като те са силно емоционални и помагат на Телеца да разкрие нежната и чувствителна страна от себе си. Ракът насърчава Телците да прекарват качествено време заедно. Рибите са мечтатели и идеалисти. С въображението си и дълбокомислените разговори до малките часове на нощта те карат Телеца да разпали артистичните си умения. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
nisto verno ptedateli partöri ne ti trebvat vinagi ste ti izgrayat nomer
7
0
 
1
 
! Отговори
Вейхайвей преди 2 години
Съвместима съм със зодия пълен джоб с долари и евро.
6
3
 
0
 
! Отговори
зодии преди 2 години
Не сме зодии
5
0
 
0
 
! Отговори
Аман преди 2 години
От туристи в кавички
4
0
 
0
 
! Отговори
Не преди 2 години
Давай акьл кой кьде да оставя и не ври носа в чужди работи
3
0
 
0
 
! Отговори
Сьс преди 2 години
Русия скинарите сотаджийте чехите и комшийте и тените комший изобщо с тази организация не сме сьвместимиИскам в кьщи да ме оставиш ти детето ми остави на мира но Ти пожелавам на твойто да се случи
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не сме зодии
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тая русата на снимката съм съвместим. В едно съзвездие сме расли.