Слънцето премина в знака на Телец - добра енергия за пари и любов

Топлината на Слънцето в земния знак Телец прави изключителна комбинация
22 апр 2021 13:40, Михаела Лазарова
9
Слънцето премина в знака на Телец - добра енергия за пари и любов
Снимка: istock

На 19 април Слънцето премина в знака на Телец и ще се задържи така до 20 май, когато ще премине в Близнаци. Знакът на Телеца е земен, женски знак и е една от четирите фиксирани зодии (Телец, Лъв, Скорпион и Водолей). Той има много стабилна енергия.

Когато Слънцето навлезе в неподвижен знак, тогава енергията е специална и помага за създаване на богатство и дълготраен просперитет. Сега, когато Слънцето прави този транзит в Телец, ще бъдат осветени теми като финанси и семейство. Телецът е представен от бик, което е животно здраво стъпило на земята.

Топлината на Слънцето в земния знак Телец прави изключителна комбинация. Това ще ни помогне да бъдем по-уверени, упорити при следването на своите цели. Отговорността ни в работата също ще се повиши. Желанието ни да си угаждаме, да пазаруваме също ще излезе на преден план, но успоредно с него и това как да повишим своите доходи. На добри резултати могат да се радват родените под знака на зодиите Овен и Риби.

С този транзит на Слънцето се поставя и началото на сезона на Телеца. Други зодиакални знаци, които ще се чувстват добре през този период са Телец, Дева и Козирог, докато за Лъв, Скорпион и Водолей може да има известни трудности.

През 2021 година определено има силна вибрация на знака Телец. Венера направи транзит в него на 14 април, а Меркурий на 19 април. Освен че ще бъдем по-трудолюбиви, ще дадем приоритет на сигурността, стабилността и ангажираността. Добрите идеи ще идват с лекота. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ко стна с ретроградният Меркурий? Може да му е през к...й.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАЙ ДОБРАТА ЗОДИЯ ОТ КАДЕТО И ДА ПОГЛЕДНЕШ!!!!!!
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За див и необуздан секс най добрите зодии са Овен,Скорпион и Козирог..
1
1
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Xитлep е Телец, а Сталин е Коэирог