Седмичен любовен хороскоп за 26 април – 2 май

Очакват ни изненади в любовта
26 апр 2021 09:43, Михаела Лазарова
10
Седмичен любовен хороскоп за 26 април – 2 май
Снимка: istock

Април месец завършва с пълнолуние в знака на Скорпион и ще ни отведе в емоционалните дълбини, що се отнася до любовта и секса. Възможно е наяве да излязат емоции като обсебеност, притежание или ревност, които да изпитваме към някой специален човек. Слънцето ще бъде във връзка с Уран, носейки неочаквана изненада. Какво ви предстои според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Колко е силна любовта ви, Овни? Пълнолунието ще окаже влияние на вашия 8-и дом на интимността и трансформацията. Възможно е да преминете през някакъв вид изцеление, което да е свързано с емоционална и сексуална връзка с някого, като бивш партньор или пък ситуация свързана с текущата ви любовна връзка. Желанието ви да покажете вашата уязвима страна, ще ви помогне да заздравите връзката, в която се намирате. Без значение от тази, която имате с друг човек. Независимо от вашия романтичен сценарий, вие ще се потопите надълбоко в емоциите на любовта.

Телец

Пълнолунието в Скорпион, което ни очаква тази седмица, може да се окаже повратна точка в любовта и отношенията за вас, Телци. Това може да означава задълбочаване на нови взаимоотношения. Но ако имате сериозна връзка или се намирате в токсична такава, пред вас може да се появи критична ситуация, с която да се наложи да се справите или да прекратите окончателно връзката. За необвързаните представители на зодията, връзката Слънце-Уран във вашия знак и положителната връзка на Венера с Уран ще ви донесе романтични изненади.

Близнаци

Емоционална седмица за Близнаците. Ще имате желанието да се освободите от всяка тревожност, която имате, защото тя пречи да покажете някои скрити страни на вашата нестандартна личност. Бъдете внимателни, без значение дали сте във връзка или има човек, който е привлякъл вашето внимание. Вашите думи или действия могат да са изненадващи, дори шокиращи и да не се приемат според очакваното, а ще трябва да ги коригирате след това.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Хороскопът в последните 30 години е всекидневно еднакъв за всички българи. Евреите, унищожители на Царство България и НРБ, ни докараха до абсолютно икономическо робство. От тук и това, че днес България е публичен дом за евреяци от цял свят,сиреч българките са за евреи с германски,американски,испански,турски,арабски,гръцки,арменски,азърбаджански паспорти. Жените ни-*** на семитите. Ние пък-мъжете , според Шалом и Синагогата, или трябва да педерастясаме или да се женим за *** от маалите.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Wai wai med vi kape ot ystata wai amma nemame partnör immame broiki treba da gi napravim 100 wai