Марс в Рак - какво чака зодиите?

Ето прогноза за периода
28 апр 2021 15:57, Ивета Иванова
8
Марс в Рак - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

 Марс, планетата на действието, агресията и енергията премина в знака на Рак на 23-и април и ще остане там до 11-и юни. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби ще имат благоприятен период, но кардиналните знаци Овен, Везни и Козирог ще усетят напрежение през това време. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Марс е планетата, която ги управлява, затова те усещат силно този транзит. Стават по-раздразнителни и си сменят настроенията, като Раците, дори да не го осъзнават. Вътрешната им същност и начина, по който изразяват себе си, не са в синхрон. Да помислят кои са наистина и как може искрено да обяснят какво имат предвид, когато говорят. Само така ще изгонят лошото настроение и емоционалните изблици.
 
Телец
 
В следващите няколко седмици ще им е по-лесно да се свързват с другите. Земни знаци са, практични и служещи си с логиката, но ще разкриват все повече себе си и ще се отварят към света, с помощта на Марс. Така ще могат да създадат по-значими и дълбоки връзки. Но може и да изпитват повече гняв, ревност и други подобни емоции. Да не се страхуват да споделят чувствата си, околните ще ги приемат. 
Близнаци
Когато Марс беше в техния знак, те опитаха много нови проекти, идеи, връзки, професии. Живяха динамично, но сега е време да спрат за малко, да се потопят в новите и вълнуващи неща, които им се случиха и да преценят кое е значимо и по кое да продължат да работят здраво. Може да имат успехи в работата и да печелят пари, но да внимават да не харчат прекалено много.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Стига Меркурий да не е ретрограден, всичко е оукей...Бахва у тyпаните проззззди.