Според зодията: Как се държите с бивше гадже след раздяла?

Някои не спират да го търсят
Обновена: 29 апр 2021 15:24 | 29 апр 2021 15:23, Теодора Драгоева
7
Според зодията: Как се държите с бивше гадже след раздяла?
IStockphoto
Можете ли да преминете бързо през раздялата или ще ви отнеме известно време, за да преодолеете краха на връзката си? Какво е за вас неуспешната любовна история – затворена глава от книга или началото на нов вид взаимоотношения? Вижте как се отнасяте към бившата си половинка след вашата раздяла, базирано на зодията ви:
 
Овен
 
Хората от зодия Овен са лъчезарни и интензивни личности. Това се отразява и в отношенията им с техните експартньори. Човекът Овен ще положи максимални усилия да остане в добри, приятелски отношения с бившата си половинка. За Овена е наистина трудно да прекъсне изцяло връзката си с човек, когото е обичал истински. По-скоро този човек ще остане завинаги в живота му, дори и да не му е романтичен партньор.

Телец
 
Ако сте от упоритата зодия Телец, то вие по-скоро ще искате да прекъснете всякакви връзки с вашия бивш любим. Телците обичат страстно и дълбоко и влагат много в романтичните си отношения. Следователно раздялата им действа много разочароващо. Именно затова те предпочитат да продължат напред, без да се обръщат назад, защото иначе са склонни да се потапят в спомените си за своя експартньор и да попадат в капана на миналото.
 
Близнаци
 
Близнаците са сантиментални личности, които също трудно се отърсват от чувствата си към своя експартньор. Ако сте родени под този знак, възможно е да останете в контакт с бившия си любим за известно време и да продължите да го обичате почти по същия начин, както и преди раздялата ви. С течение на времето вие ще откриете нещо, което да ви разсее от несгодите в любовния ви живот и ще спрете да се безпокоите за миналото.
 
Рак
 
Щом сте зодия Рак, вие сте чувствителен, но силен човек. Вие не отваряте сърцето си пред твърде много хора и следователно раздялата с половинката ще ви донесе истинска тъга. Може и да си поплаквате в собствената си компания, но ще имате силата да продължите напред. Възможно е да отрежете всякакъв контакт със своя бивш любим, защото ще го възприемате като лош опит, от който трябва да си вземете важен житейски урок.
 
Как се държат останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Така ли преди 2 години
Едва сега разбрах, че трябва да съм била по-специална за бившия Овен, щом и след като скъсахме години наред продължаваше да ме търси и да прави опити да ме вкара в леглото, докато не го блокирах отвсякъде, че току-виж съм се поддала.
2
1
 
3
 
! Отговори
Никак преди 2 години
Като че ли е умряло
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ненавиждам такива статии, обаче в този случай е вярно хахха