Кои са най-срамежливите зодии?

Скорпионите са загадъчни за другите
3
Кои са най-срамежливите зодии?
Снимка: istock

Когато става въпрос за личностни характеристики, хвърлянето на един поглед върху астрологичните карти и моментите, в които са родени различните представители на зодиака, може да осветли много характерни личностни особености. Срамежливостта е част от тези личностни характеристики, които много хора притежават, но се открояват много явно при четири от всички дванадесет зодии.

Кои са четирите най-срамежливи зодии в зодиака?

Рак

Раците са едни от най-чувствителните знаци в зодиака. Те са изпълнени с емоции, които обаче ги карат да са дълбоко срамежливи. Трудно допускат хора до вътрешния си свят, защото са много раними. Предпочитат да се стремят да угодят на другите, да ги накарат да се чувстват добре, да се грижат за тях, а оставят себе си на заден план.

Парадоксално е, че животното рак има твърда обвивка, която е символ на непробиваемост. Така и е с Раците, но само на пръв поглед. Зад тази броня се крие едно крехко и много срамежливо сърце, което обикновено се нуждае от време и търпение, за да се разкрие. Преди да се почувстват сигурни, Раците са много предпазливи и срамежливи в общуването си. Разкриват истинските си цветове и багри пред наистина близки хора, които чувстват със сърцето си.

Скорпион

Скорпионите са загадъчни за другите. Понякога даже са прекалено потайни. Присъствието им винаги е силно енергийно, но те усещат и енергиите на околните. Това ги кара да се свиват в себе си и да проявяват срамежливата си природа. Подобно на Рака, Скорпионът не допуска всеки до себе си. Зад твърдата черупка и непробиваема външност Скорпионите крият чувствителна сърцевина, която е ранима и предпочитат да я пазят за доверени хора.

Скорпионите са много чувствителни и емоционални. Те имат огромна енергия, която обичат да отделят за любимите си хора. Подбират добре социалния си кръг, защото не обичат фалшиви и подправени отношения. Знаят, че са уязвими и предпочитат да предпазят от болка и нараняване, прецеждайки през ситна цедка хората около себе си. Ето защо много често са възприемани като срамежливи от околните.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


3
Още от Ако щете - вярвайте
Цветовете, които ще ни донесат добро настроение
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
6
 
! Отговори
Не сме зодий преди 2 седмици
Раци, риби и скариди.
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Най-срамежливата зодия се нарича "Заврян зет", на места му казват и "Зет на къща".
И да не е срамежливец по характер, нали е отишъл да живее в дом, построен или купен от друг мъж - от тъста, къде ще иде зетчето? Каквото и да направи, както и да угажда на тъст и тъща, каквото и да му кажат те, подтекстът винаги е "Хем си ми дошъл да живееш тук наготово, хем ми ... (неприлична дума) дъщерята!"