Хит за лятото: Плоски дамски чанти

Какво ще носим през топлите дни?
3 май 2021 19:46, Иванка Гъркова
3
Хит за лятото: Плоски дамски чанти
Снимка: IStockphoto

 Дамските чанти не бяха едни от най-използваните по време на пандемията. Заради изолирането и работата вкъщи, много жени спряха да носят своите любими елегантни модели. А когато излизаха, носейки предимно спортни дрехи, ги замениха с удобни раници или просто носеха портмонето си в ръка. Но след края на зимата, макар да имат куп в гардероба, на всяка ѝ се иска да си купи нова. След така наречените паласки, които побират най-необходимото и отново са на мода, ще видим нещо друго като тенденция.

Плоските дамски чанти в квадратна или правоъгълна форма, приличащи на плик за писмо или хартиена пазарска чанта, доста изчистени и същевременно изключително комфортни, са сред моделите, които ще са актуални за пролет/лято 2021. Те могат да са със стандартни кожени дръжки или пък златни или сребърни верижки. Освен това са доста изчистени откъм декорации и отиват на най-различни дрехи и обувки.

Jil Sander, Hermes, Givenchy, са част от известните марки, които имат въпросния модел в новите си колекции.

Освен платнените плоски чанти, които са класика, в следващите месеци ще носим предимно кожени плоски чанти. Ето няколко модела, които да разгледате:

1. Стандартна пазарска чанта

Всяка жена трябва да има една такава чанта в гардероба си. Тя е плоска, в квадратна форма, с дебели дръжки. В нея може да поберете много повече от мобилен телефон и портмоне. И това ѝ е хубавото – многофункционалността.

Има много кожени и платнени модели. Недостатъкът им е, че някои не разполагат с прегради вътре, но вече има такива, които може да си поръчате допълнително от интернет.

2. Кожена за през рамо

Формата ѝ е правоъгълна, като моделът е по-издължен. Разполага с дълги дръжки – кожени от въже или пък синджир. Изключително компактна е, но става за разходка или конкретен повод, защото е по-тясна и не може да слагате кой знае какво в нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: аксесоаридамски чанти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари