Мода за лятото: Как да носим къси панталони?

Модерна и практична тенденция
Обновена: 3 май 2021 17:18 | 3 май 2021 17:18, Дарена Найденова
13
Мода за лятото: Как да носим къси панталони?
Снимка: Istockphoto

Шортите са задължителни за летния гардероб на всеки, но определено са си създали репутация на твърде небрежни и понякога се определят като твърде неподходящи за различни поводи в топлото време. Това обаче е слух, който трябва да бъде спрян.

Късите панталони не само ще ви охладят в горещ ден, но и могат да бъдат подходящи за излизане сутрин, обед и вечер. С други думи, все още може да носите тези дрехи в официална обстановка и да изглеждате стилни и елегантни, защото ключът всъщност се крие в правилната им комбинация. Така че, независимо дали се насочвате към близкото кафе, официална среща на обяд или пък искате да пийнете по някое питие с приятелки вечер, елегантните къси панталони са напълно подходящи.

За да се вдъхновите за следващото си излизане, сме подбрали няколко идеи, които циркулират в социалните мрежи. Независимо дали става въпрос за добавяне на блейзър, боди, риза или намирането на перфектен потник, има безброй начини да се придаде стил на шортите.

С бюстие

Изберете класически къси панталони, но ги комбинирайте с нещо секси като бюстие. По този начин ще осигурите забавление и баланс във външния ви вид, който ще е подходящ както за официални срещи, така и за вечер с приятели. Ако искате да бъдете още повече в крак с модата, обуйте елегантни черни кубинки и сте готови.

Бермуди

Ако целта ви е да покриете по-голямата част от крака си, помислете за по-дълъг чифт бермуди. Този стил има тенденцията да бъде по-гъвкав, което ви дава достатъчно възможности за избор относно блузата, която да облечете. Може дори да добавите обикновена тениска и отново няма да сбъркате.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: модакъси панталони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Купих си къси панталони по интернет, какво съм гледала не знам, ама постоянно ми се впиваха отзад, бях полудяла, днес сто пъти си ги извадих от ***.
9
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 8И защо да е проблем - щом на мен не ми пречи да си показвам целулита и ми е комфортно в тялото ми, защо това трябва да е проблем на ТЕБ или на някой друг?! Всеки се облича както му харесва и не е работа на останалите да одобряват или не одобряват избора му. В "по-белите" страни хората не си позваоляват подобни коментари, обаче в България, ако си дебела жена автоматично трябва да не излизаш от къщи или по-добре да се удавиш напарво за да не "загрозяваш" гледката на "кварталните естети".
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На жената съм и казал в къщи да ги носи смъкнати , че пролетта ме тресе хормона яко и нямам време за чакане
7
3
 
7
 
! Отговори
До 4 преди 2 години
То в това е проблемът - че хората масово изгубиха представа за красиво и грозно, каква е разликата между двете и най-вече, че не им пука!
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как, в ръка заедно със слиповете!
5
4
 
5
 
! Отговори
Too fat too white преди 2 години
Като американците с дебелите задни части ....
4
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
do 3Няма жена без целулит - дори и най-слабите и стройните имат целулит. В този ред на мисли трябва всичките никога да не докоснем къси панталони или поли. Лично аз моя целулит си го показвам в къси панталони и въобще не ми е проблем :))
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като - първо и най-важно - се уверим, че нямаме излишни килограми, паласки, целулит и други екстри!
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ъм аз ги нося с дебели вълнени чорапогащи.Как сте го пропуснали като идея, че някой може и да не знае как му е удобно да носи къси панталони.
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво значение има. Важното е сутиен да няма