Тенденции: "Редене" на пръстени

Какво представлява и как да я следваме?
3 май 2021 22:45, Иванка Гъркова
6
Тенденции: "Редене" на пръстени
Снимка: Pexels

През изминалата една година нямахме много поводи, за да сложим любимите си бижута, но със затоплянето на времето всеки от нас търси разнообразие от дрехи, обувки и аксесоари. Носенето на повече от един пръстен на всяка ръка, по два или три на пръст, е стара тенденция, която претърпя промени във времето. И ето че ще я използваме отново за сезон пролет/лято 2021.

Всяка жена има един пръстен – завещан от майка ѝ или получен като подарък от друг любим човек. Обикновено такива „съкровища“, изработени от злато или сребро, със скъпоценни камъни, красят ръцете ни за специални поводи или ежедневно, зависи колко сме свикнали с тях. Но в следващите няколко месеца ще е по-модерно така нареченото „редене на пръстени“, при това от по-обикновени материали.

Как да подредите повече от един пръстен?

Виждали сме жени с толкова много пръстени по ръцете си, че като че ли за тях бройката никога не е достатъчна. Всички познаваме поне една, която е „накичила“ твърде много, които не се съчетават помежду си или са прекалено широки и с големи камъни. Що се отнася до тренда, сега е позволено подреждането на по-нежни модели, като тези със златисто покритие са сред най-актуалните.

Важно е да изберете правилната комбинация
 
В момента на пазара има най-различни сетове с пръстени, предимно имитационна бижутерия, които да паснат на вашия стил. Предлагат се и страхотни комбинации от два или повече в злато, сребро, розово злато и други. Те могат да бъдат страхотно допълнение към маникюра.

Сигурно се чудите на кои пръсти е най-добре да имате повече пръстени. Според модните експерти на Glamour, това трябва да бъдат показалецът, средният и безименният пръст. Но има и доста изключения – някои харесват да са с бижу на палеца, дори на малкия пръст.
 
Още за модната тенденция и как да я следваме - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: тенденциябижута
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари