Цветовете, които ще ни донесат добро настроение

Кои са те?
2
Цветовете, които ще ни донесат добро настроение
Снимка: Istockphoto

 Вече все по-често започваме да мислим за лятото и на няколко пъти дори се престрашаваме да помечтаем за морето. Миналата година топлите месеци не бяха толкова щастливи, колкото ни се искаше, тъй като все още свиквахме с изолацията и се опитвахме да разберем как да се справим с пандемията. Сега, една година по-късно, всичко е различно.


Научихме се да живеем отделно от близките и приятелите, да работим от дивана и да носим маски на закрити места. Свикнахме да не ходим толкова често по ресторанти и дискотеки, да си мием ръцете след всяко ръкостискане и да кихаме в лакътя си, за да не разпространяваме микроби. С напредването на ваксинационния процес обаче можем леко да си отдъхнем и да помислим, че пандемията всъщност е победима.

Независимо дали вярвате или не във ваксините, някои от тях доказано осигуряват защита срещу коронавируса и могат да ви предложат едно безгрижно лято. Именно затова е добре да помислим какви точно модни тенденции ще доминират този сезон и по-точно каква цветова гама. Намирането на любим оттенък може да се свежда до това как се чувствате и носенето му, дори несъзнателно, може да бъде мощен инструмент за комуникация.

От ефирни сини тоалети през слънчевожълти рокли до женствени розови блузи, модните дефилета за пролет/лято 2021 година обръщат специално внимание на цветовете. Ето защо ви предлагаме няколко нюанса, които задължително трябва да имате в летния си гардероб.

Небесносиньо

Напомнящи на безоблачното небе през лятото, дизайнерите обожават меките, успокояващи сини нюанси. Цветът е подходящ за всякакъв повод, като на модната писта видяхме стилни официални костюми, ежедневни гащеризони и летни рокли. Комбинирайте дрехите си със сандали или токчета в същия цвят, за да създадете монохроматичен вид. Що се отнася до аксесоарите, една малка чанта е достатъчна, тъй като през лятото не е нужно да носите нищо друго освен ключове, телефон и червило.

Ръжда

Думата ръжда винаги се свързва с нещо неприятно за окото, но в модната индустрия не е така. Цветът всъщност е доста приятен и се съчетава с почти всичко. Именно затова дизайнерите са го избрали като един от основните за лятото, макар през последните години да се използва повече за есенна колекция. Тук може да заложите на повече аксесоари в цветовата гама като чанти, обувки и бижута. За да се спасите от хладните летни вечери, може да вземете със себе си жилетка в ръждив цвят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: модацветове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
3
 
! Отговори
Сигурно е преди 2 години
И небеснокафяво