Ще имате ли късмет, според звездите през седмицата?

Астрологичната прогноза за 3 - 9 май
5 май 2021 21:20, Иванка Гъркова
2
Ще имате ли късмет, според звездите през седмицата?
Сниммка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате в седмицата, в която празнуваме Гергьовден? Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 3 – 9 май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Благоприятен период, който ще запомните може би най-вече с новите хора, които ще навлязат в живота ви. Част от тях ще ви помогнат да напреднете с деловите задачи, други ще „подръпнат нежните струни на сърцето ви“. Дали връзките ще са продължителни или не зависи от други фактори, които ще окажат влиянието си във времето. Финансовите ви постъпления ще са свързани с дейности, към които подхождате творчески, дори самите дейности да са съвършено прагматични.

Телец

Началото на седмицата ще е бавно, спокойно и предвидимо. След сряда ще успеете да осъществите набелязаните цели. Ще напреднете в абсолютно всички сфери, в които ориентирате усилията си. Може да не е забележим напредък, но не бъдете максималисти. Най-важното е да работите така, че да не затруднявате действията на околните. Ще се справите успешно със сложен юридически проблем и със задачи, изискващи физически усилия. Използвайте част от свободното си време за обучение, за обмяна на опит и за неотложни делови пътувания. Стабилитетът на финансите ви зависи от няколко условия: да довършвате започнатото, да не взимате прибързани решения и да не купувате скъпи вещи извън утвърдения си лимит.

Близнаци

Ще се наложи да се справите с поредица непредвидени събития. Част от тях няма да са ви особено приятни, но ако си направите труда да ги анализирате, ще установите, че са резултат от ваши предишни грешки или взети под напора на емоциите решения. При тези обстоятелства е много вероятно, вследствие на прозрение, да промените леко ценностната си система. Не пренебрегвайте препоръките на близките си. И Меркурий, и Венера ще навлязат във вашия знак през тази седмица. Присъствието им там ще се отрази както на контактите, така и на финансите. Паметта
и въображението ви ще са еднакво силни.

Какво да очакват тази седмица представителите на останалите зодии, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари