Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 10-16 май
10 май 2021 18:20, Ивета Иванова
2
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Неблагоприятно е за вас да се втурвате в нови любовни приключения през тази седмица. Ако сте във връзка, съобразявайте се с желанията на половинката си. Ако пък все още не сте, обаче сте подложени на изкусителни атаки и предложения, имайте си едно на ум. Отношенията едва ли ще са стабилни и продължителни.
 
Телец
 
Опитайте да се справите с неотложните си задачи през първите няколко дни на седмицата. Останалото време посветете на любимия човек или, ако все още няма такъв, на публични изяви, които ви доставят удоволствие и ви карат да се чувствате полезни. Точно при такова участие е много вероятно да намерите новата си любов.
 
Близнаци
 
Овладейте типичната си стремителност и се опитайте да разпределите силите и времето си равномерно между своите ангажименти, задълженията към близките у дома и човека, с когото споделяте романтичните си чувства. Стремете се към баланс на всякъде и във всичко. Ефектът ще е двоен: ще си осигурите емоционално спокойствие и никой от хората, които обичате няма да се почувства „обиден и пренебрегнат“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
wai naycihme vi taktikata wai nemma dert gotino ste se zabavlyavame vednaj ste obicichame vednaj ne waii
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Там е работата, че нищо не ни очаква в любовта.