Венера в Близнаци - любовта е подвеждаща

Ще се повиши нуждата ни от ново емоционално преживяване
11 май 2021 14:08, Михаела Лазарова
2
Венера в Близнаци - любовта е подвеждаща
Снимка: istock

На 9 май планетата на любовта – Венера, прави транзит в знака на Близнаци, който е въздушен знак и ще се задържи така до 2 юни 2021. За родените под знака на зодията това означава, че с лекота ще привличат вниманието, благодарение на техните интелигентност и остроумие. В любовта също ще им върви. Ще бъдете много креативни и ще се изразявате много лесно, докато търсите новостите, за да избегнете монотонния начин на живот.

Какво ще донесе този транзит на всички зодиакални знаци? Възможно е да бъдем нетърпеливи и по детински упорити. Много неща край нас ще ни разсейват, а желанието ни да харчим ще се повиши, което може да дебалансира финансите ни. Транзитът на Венера ще бъде от полза не само за Близнаците, но и за Телец, Дева, Козирог и Водолей.

Близнаци е знакът на отношенията и комуникациите, докато Венера насърчава съюзите, любовта и предаването на мислите и емоциите. Когато прави транзит в този зодиакален знак, тя насочва вниманието към справедлива и открита комуникация в личните взаимоотношения, както и тези в работата. От друга страна, можем да възприемаме хората, с които общуваме като леко фалшиви, непредсказуеми. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нема проблеми