Зодиите, на които новолунието в Телец ще донесе късмет

Ето кои са те
11 май 2021 18:20, Ивета Иванова
4
Зодиите, на които новолунието в Телец ще донесе късмет
Снимка: Pexels

На 11-и май вечерта настъпва новолуние в знака на Телец. Няма по-добре време за ново начало и свеж старт от това събитие. В дните около новолунието ще може да се освободите от емоционален багаж и да посеете семената на бъдещи проекти. Ще сте по-мотивирани и изпълнени с надежда, че нещата ще се равиват към по-добро. Ето на кои зодии събитието ще повлияе най-добре, според "Elite Daily".

Телец

Навлизат в нов етап от живота си и той ще е прекрасен, пълен с вълнения. Да обърнат внимание на себе си. Новолунието ги окуражава да пуснат да си отиде всичко, което ги спира да бъдат най-добрата версия на себе си. Да не очакват растежът да се случи за една нощ, но да очакват да станат по-уверени в себе си, да вярват в потенциала си. Ако сега си поставят цели, космическата енергия ще им помогне. Новолунието им дава шанс да израснат по много красиви начини!

Дева

Махат преградите около себе си и имат шанс да полетят! Много пътища ще се отворят за тях. През това новолуние ще бъдат блокирани психическите прегради, които им пречат да видят пълната картинка. Събитието ги окуражава да обмислят всички възможности, които се появяват пред тях и да приключенстват. Девите може да са си налагали някакви ограничения сами и напоследък да са били малко по-тесногръди. Сега ще видят какво богатство ги очаква и колко много шансове получават.

Останалите вижте в teenproblem.net


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зодиите вампир (данъчен в наши времена) и върл-колак ще психясат здраво.
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зодии смееее!
2
9
 
18
 
! Отговори
Аауууу преди 1 месец
Ти ми кажи, авторке,как ще въздейства новолунието на червените баби?На метли ли ще летят, около връх Бузлуджа ли ще вещерстВУват,на президента ли ще идат да му баят нещо над главата,за да продължи да взима решения като днешните?Ако чуя още едно-две такива решения,ще завия като вълк към луната, от злост и безизходица!Твой веренперколясал читател
1
7
 
4
 
! Отговори
Цъpвyл преди 1 месец
Явно Девите ще ходят да пасат телета и кози.