Двойките зодии, които не се понасят

Ето кои са те
13 май 2021 17:30, Ивета Иванова
26
Двойките зодии, които не се понасят
Снимка: Pexels

Тези двойки зодии са врагове. Те не се харесват, не могат да се разберат, постоянно се конкурират и не одобряват действията на другия. Винаги са във вражда и искат да победят другия. Вижте кои са, според "Your Tango".

Близнаци и Близнаци
 
Ако има знак, който не може да търпи себе си, това са Близнаците. Неслучайно се казва, че те са с 2 лица - в тях живеят 2 личности, постоянно се колебаят, сменят настроенията си и имат чувството, че живеят на границата между лудостта и нормалността. Когато двама Близнаци се съберат на едно място става напрегнато, диво, опасно. Или стават приятели за цял живот, или врагове за цял живот. Няма средно положение, прекалено пъстри характери са.
 
Скорпион и Водолей
 
Ако трябва да сме честни, Скорпионите трудно създават приятелства, тъй като са недоверчиви и изискват много доказателства за лоялност и почтеност. Но има една зодия, която направо не могат да понасят - Водолей. Между тях има огромни скандали и лютиви думи. Водолеите са толкова спокойни, отворени към света, широкоскроени и това подлудява Скорпионите. Те са лоялни и държат на принципите и морала. Водолеят се дразни на това.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Bижтe
6
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скорпиона е добър до момента в който не го настъпят след това става така че отсрещната страна започва да съжалява и проклина деня в който се е захванал с човек от тази огнена зодия .
5
10
 
12
 
! Отговори
Скорпион преди 2 години
Лиже задниците на всичкиИнтригантиСтрахливци и подмолни нагаждачиМьже в никакьв случай мнение според с когото са в момента
4
5
 
7
 
! Отговори
Кака преди 2 години
Щото Скорпионите въртят по няколко наведнъж, а на Водолея такива не му минават...
3
3
 
0
 
! Отговори
Водолей преди 2 години
Странно защо, но скорпионите които познавам които са ми много близки не са никак архетипа на знака си. Винаги много съм им се ядосвал, че се оставят другите да ги водят за носа, доверчиви са и се оставят да ги манипулират и бързо забравят лошото които другите са им причинили... Докато чета аз за архетипа на скорпиона, по-скоро аз имам неговите черти, без асцендентът да ми е скорпион или да имам луна в скорпион... Винаги си имам едно на ум за хората, и никога не забравям лошото!
2
9
 
13
 
! Отговори
Зодия БЛИЗНАЦИ... преди 2 години
е зодия на Баце.Зодия Близнаци -на Дявола ортаци !
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.