Кои думи разкриват, че той не ви обича?

Не ги пренебрегайте
14 май 2021 22:40, Михаела Лазарова
65
Кои думи разкриват, че той не ви обича?
Снимка: istock

Западни психолози твърдят, че има специфични поведенчески модели, които са показател, че едни любовни взаимоотношения са стигнали до раздяла или пък не са били стабилни още от самото начало. Има някои изрази, които разкриват липсата на обич от страна на партньора, като:

„Не трябва да ти се обяснявам!“

Споделянето е важна част от комуникацията между двама души, които имат връзка, брак. Разбира се, че не трябва да искаме отчет за всяко действие, но е хубаво и необходимо да си споделим как е преминал денят или когато имаме притеснения, проблеми или виждаме, че другият е напрегнат, напълно нормално е да проявим интерес. Когато обаче партньорът ни не само не се интересува от емоциите ни, но и отхвърля въпроси свързани с него, тогава неговата враждебност определено е показател за липса на обич.

„Това не е мой проблем!“ или „Това си е твой проблем!“

Тези думи, изречени в ситуация, в която се нуждаете от подкрепата на любимия човек или имате общ проблем, пред който сте изправени, са ясен знак, че връзката изчерпана. Обичащият партньор ще е до вас, дори и да му е трудно, неудобно по някакъв начин.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари