10 грешки на Раците в любовта

Чувствителността е добродетел, която обаче при Раците е прекалено изявена
19 май 2021 23:00, Михаела Лазарова
25
10 грешки на Раците в любовта
Снимка: istock

Водните зодиакални знаци са най-чувствителните в целия зодиак. Ето защо връзките и любовните преживявания с представителите на зодия Рак са толкова интензивни, дълбоки, чувствени. Раците са отдадени на романтиката и любовта. Те са идеалисти и романтици, които често допускат грешки заради розовите очила, с които гледат света. Летят в облаците. Обичат силно и дълбоко, но могат и да нараняват силно.

Ако имате близки отношения с човек от зодия Рак, подгответе се за връзка, изпълнена с много любов. Раците са пазители. Те ще създадат невероятен комфорт и уют за вас, в който ще искате да се потапяте всеки ден. Ще се чувствате в безопасност с тях. Раците са съпричастни, обичащи, психологически настроени към баланс и хармония, което създава прекрасна атмосфера във връзките им. Емоционални са, добри любовници са и обичат изграждането на дълбоки и дълготрайни връзки.

Къде обаче грешат във връзките и любовта представителите на зодия Рак?

1. Поддават се на честата смяна на настроенията си.

Понякога е наистина трудно да се адаптирате към настроенията и драматизма на Раците. Те се контролират от Луната, която също непрекъснато сменя „лицето“ си на небосклона. По същия начин се променят и настроенията на Рака, като прищевките им и колебливите им емоции понякога идват в повече на половинките им. Раците споделят чувствата си непрекъснато. Обичат дългите и напоителни разговори за всичките си емоционални терзания, което може да е истински изтощително предизвикателство за партньорите им.

2. Вглъбяват се в миналото.

Раците не спират да мислят за миналите си връзки, за това как са били наранени, което ги кара да изпитват множество страхове в настоящите си връзки. Това се отразява зле на отношенията им. Склонността им да живеят в миналото и да го премислят постоянно им пречи да са истински щастливи в настоящето.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: зодия Ракзодии и флирт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зодиакален расизъм. Що почнахте с Раците, а не с Овните дето уж са първи в зодиака? Като ще пишете за зодии, обърнете малко внимание и на другите.
4
3
 
1
 
! Отговори
Скариди преди 2 години
Не сте написали къде ходят да зимуват.
3
2
 
0
 
! Отговори
Скариди преди 2 години
Не сте написали къде ходят да зимуват.
2
1
 
6
 
! Отговори
:) преди 2 години
От тука идете у жената,бг, и там още три клика, епа да ги бехте направили 10 отделни клика...... то бива бива, ама.....
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой с асцендент Рак или зодия Рак? :)