Перфектният загар се крие в автобронзантите

Какви са техните предимства и защо да се спрем на тях?
20 май 2021 20:22, Криси Табачка
15
Перфектният загар се крие в автобронзантите
Снимка: Istock

Всяка година моят сценарий е един и същ – започва лятото, а аз тайно завиждам на всички жени с перфектен и равномерен тен, на които всичко им стои по различен начин.

Защо това бе мисията невъзможна за мен?

Отговорът е прост и се крие в две причини – първо, естествено кожата ми е изключително бяла и вместо идеален тен, получавам червен загар. Втората причина е, че съм абсолютно наясно с минусите на постоянното излагане на слънце и рисковете, които това крие, сред които най-малките проблеми са пигментните петна и състаряването на кожата.

И така дълго време тайно се надявах, седейки под чадъра, на някакво решение на моята драма. Какво ще е това нещо, което ще ми даде перфектен тен, без да се налага да седя с часове под слънцето и гарантирано да изгоря, но и същевременно да бъде равномерен загар и точно такъв тон, какъвто на мен ми харесва? Моето решение се казва автобронзант. Една дума, а толкова много радост.

Що е то автобронзант, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имунитета е във ваксините, тена е в автобронзантите. Спокойствието е в успокоителните, сънят в сънотворните. Нищо не може вече да е в естественото, натуралното, природното. Само в шишенце идва.