Седмичен любовен хороскоп за 24 – 30 май

Венера и Нептун ще доведат до редица заблуди
24 май 2021 10:45, Михаела Лазарова
21
Седмичен любовен хороскоп за 24 – 30 май
Снимка: istock

В последните дни на месец май ни очаква лунно затъмнение в знака на Стрелец, което ще озари истината зад настоящия ни любовен живот. Въпреки това може да ни е трудно да приемем истинския смисъл на някои обстоятелства. Венера и Нептун ще доведат до редица заблуди и обърквания. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През последната седмица на май Овните ще осъзнаят, че нищо не знаят за любовта. Връзките в момента са объркващи, независимо къде се намирате в настоящия момент в любовта. Може да сте си мислили, че познавате някого, но очевидно сте сгрешили. Мислехте, че любовта е истинска, но се оказва, че всичко е било само фантазия. Това може да е разочароващ период за вас, но трябва да го преодолеете.

Телец

Телците също ще бъдат изправени пред редица емоции в любовта и относно това дали техните най-дълбоки емоционални желания са се осъществили или не. Тези от вас, които имат половинка до себе си, няма да се колебаят да разкрият нуждите си, но друг е въпросът дали ще бъдат задоволени. Усещането за липса може да предизвика дискомфорт. Тези Телци, които пък се чувстват удовлетворени от връзката си, ще задълбочат тези хубави емоции с любимия човек.

Близнаци

Лунното затъмнение във вашия партньорски сектор подсказва, че някои от представителите на зодията може да прекратят взаимоотношения, които не ги задоволяват емоционално. Липсите във връзката ще бъдат изяснени и с партньора ще трябва да решите дали и двамата сте готови да инвестирате усилия в това да поправите щетите. Венера спрямо Нептун, може да доведе до допълнително объркване в любовта. Ако сте необвързани, лесно можете да бъдете запленени от някой, който повече изглежда като перфектния партньор. Не забравяйте, че тази седмица, на 29 май, Меркурий става ретрограден във вашия знак, което може също да доведе до грешни представи. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Stom mishe gi pise tiya nesta nemma kak da nr sa verni wai wa ha ha ha jag älskar dig neka raskrivame kvoto iskame ste se radvame mnogo da posledvat primera celuvki