5 неща, които жените търсят в мъжете

Жените искат мъже, които са страстни
27 май 2021 23:00, Михаела Лазарова
53
5 неща, които жените търсят в мъжете
Снимка: istock

Според мъжете, жените са твърде сложни, загадъчни. Всъщност, когато говорим за любов, в повечето случаи дамите намират начин да покажат на един мъж от какво се нуждаят. Всяка жена има своя списък от качества, които търси в мъжа до себе си. Съществуват обаче някои общи, които са важни за жените. Вижте какво търсят жените в мъжа.

Жените искат мъже, които са уверени

Изглежда лесно, нали? Но може би ще се изненадате колко много мъже губят увереността си, докато общуват с жени и докато трае периодът на ухажване. Разбира се има разлика между уверен мъж и такъв, който е просто с голямо его. За жената е важно да се чувства комфортно и да знае, че мъжът до нея е непоколебим в намеренията си.

Жените се нуждаят от химия във връзката

Първоначално, колко ще бъде привлечена една жена от даден мъж, зависи от емоционалното и сексуално влечение, което тя изпитва. Това я кара да иска да инвестира време и емоции. Но идва следващ етап, в който тя ще има нужда от това да определи колко дълбоко разговаряте и колко енергична я карате да се чувства. Жените искат мъжете им да създадат по-дълбока и смислена връзка, да се усещат взаимно, което те наричат химия.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: браклюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Fanny Dennis преди 1 година
Имах сериозни проблеми със съпруга ми и това доведе до това той да се премести в апартамента при приятелите си. Всичко стана по-лошо, защото той започна често да ходи по барове и стриптийз клубове с приятелите си, да се напива и да припада. Той винаги ме е заплашвал по телефона, когато му се обадя, поради всички лоши съвети, които приятелите му са му давали. Обичам го и бяхме заедно 8 години преди внезапната промяна, не можах да забременея и научих, че вината е моя. Бях толкова тъжен и разочаров
27
0
 
0
 
! Отговори
финансова свобода преди 1 година
Аз лично искам финансова свобода, за да не се чувствам притисната да спя с някой заради издръжката, което е често срещано поради ниския стандарт на живот за повечето хора.
26
4
 
3
 
! Отговори
Кака преди 2 години
Само мъж, който няма какво друго да предложи, предполага, че причината да не го харесват жените са парите и смята, че в миг ще му блесне личния живот ако ги има - тоест да си купи приятелка/жена. А какво стана с интелекта, отговорността, постоянството, кавалерството, помощта в домакинството и с децата. Около мен заможни двойки и семейства са по-скоро рядкост. Останалите очевидно са заедно по други причини.
25
0
 
3
 
! Отговори
орлин преди 2 години
До коментар 21 Еди;Пропуснал си да добавиш/Когато жената спре да търси страст, емоции и илюзии и е започне да търси сигурност , Спокойствие и комфорт - тя вече е започнала да остарява. Независимо на колко години е. Мъжът трябва да е наясно с това. щом тя иска да е тежка лелка , той да е готов да е тежък чичо.
24
7
 
10
 
! Отговори
орлин преди 2 години
жените търсят качествени мъже, които за съжаления са рядкост.Пълно е с работническа сзган пред телевизора с бира и жалка сексуалност и жената не е готова да сподели жалкият им живот. И мазни мамини синчета с които кавгите и капризите са постоянни..
23
1
 
10
 
! Отговори
Словянин преди 2 години
Всяка жена е различна. Една иска пари, друга - секс, трета - сигурност, четвърта - приключения, пета - не знае какво иска. Лошото е, че соросоидният феминизъм прави жените нещастни, те погрозняват и доверието изчезва. Още по-лощо е, че жените не искат да раждат и като станат на 40, разбират, че са пропуснали живота си.
22
4
 
2
 
! Отговори
.... преди 2 години
hahha, da vi imam komentarite , hahhahha
21
5
 
0
 
! Отговори
.... преди 2 години
hahha, da vi imam komentarite , hahhahha
20
0
 
7
 
! Отговори
47гадини преди 2 години
Този пак са го изтървали от психодиспансера.
19
8
 
12
 
! Отговори
анонимна преди 2 години
Минко, що не се скриеш. По темата - търсят основно пари. Но пък и мъжете наистина търсят само хубавици, така че един дол дренки.
18
10
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 2 години
До Еди - хайде без критики, защото и вие търсите само ци....рести хубавици, ако може и без много много акъл. Като се ожениш за меко казано непривлекателна, да не използувам по-груби думи, аз ще се омъжа за бедняк.
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Същото е като мъжете.
16
1
 
23
 
! Отговори
Еди преди 2 години
До едно време може и да търсят страст и увереност, оттам нататък се търси комфорта и спокойствието, а той се осигурява с доста пари. Които повечето от мъжете нямаме защото живеем в една напълно окрадена и завладяна от мафията държава. Та затова и много жени си лягат вечер сами и недооправени. От много претенции.
15
12
 
23
 
! Отговори
Не са пет, преди 2 години
а само едно, ПАРИТЕ! Тодор Живков ви го каза, който има пари, той решава, нямаш ли пари, ти си никой. За пари жените и с мумия ще легнат, парите за тях са всичко!
14
8
 
15
 
! Отговори
ДедоПенс преди 2 години
Колко по голем прът имаш, толкова повече сливи ще обрулиш.
13
7
 
14
 
! Отговори
кифла преди 2 години
защо трябва да са пет ?! и едно е достатъчно - пари .
12
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква легенда, ***, от пет години е във форума и все си е на 47 години, хлопа му дъската яко.
11
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хората правят секс в момента, а ние бичим тука
10
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде мога да гледам новия епизод на "Приятели", излъчван на 27-ми май?
9
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Минко 57 год Ерген