Прически за лятото Красота в плитки

Стилът е лесен за поддържане и придава разнообразие на всяко облекло
34
Прически за лятото Красота в плитки
Снимка: IStock

Въпреки променливото време навън, лятото наднича иззад ъгъла и ни чака да го посрещнем. Вече усилено започнахме да планираме почивките си на морето, да избираме точния бански и да решаваме коя рокля да запазим и коя да изхвърлим. Заедно с правилния тоалет, красивите обувки и летните аксесоари, трябва да намерим и точната прическа за плажа.

По време на почивката ни се иска да не мислим толкова много за косата си и затова се насочваме към стилове, които не изискват постоянна поддръжка или оформяне. Плитките са едно от най-универсалните решения за морето, тъй като са разнообразни, могат да бъдат направени във всякакви форми и размери и са идеални за всяко лице. Независимо дали предпочитате по-плътни или пък по-малки и единични плитки, има стил за всеки тип и текстура на косата.

Ето няколко лесни начина да носите плитки това лято

1. Обратна плитка

„Обратните плитки на Клои Кардашян са чудесен стил за плажа или басейна, който ще ви донесе още по-добро настроение това лято“, казва фризьорът Арон Скот пред InStyle. Преди да сплетете косата, Скот препоръчва да я напръскате със спрей с морска сол. По този начин ще придадете по-голяма еластичност на кичурите и това ще ви помогне за по-лесното и по-добро сплитане.

2. Африкански плитки

Този стил е едновременно елегантен и различен, като доста често присъства на косата на Лупита Нионг'о. Тези плитки са невероятни, защото позволяват на лицето ви да бъде център на внимание. Лупита изглежда прекрасно на червения килим и се превръща в едно от вдъхновенията ни за летни прически.

Ето още идеи за прически с плитки в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1Еш па тоя. Ся ше ни казува и кво да прайме.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е Африканска прическа. Първото което е африканките иман много различна коса. Тя не е като на европейките. Те са ситно къдрави по природа. Европейките не са африканки че да си правят такива прически.