Зодиите, които бягат от любовта

Вижте кои са те
10 юни 2021 18:30, Ивета Иванова
22
Зодиите, които бягат от любовта
Снимка: Pixabay

Да си влюбен е красиво, но може да бъде и много болезнено, когато любовта е несподелена или има някакви пречки пред връзката. Има някои зодии, които се страхуват да покажат уязвимата си страна и да се отдадат напълно на един човек - да му вярват във всеки момент и да споделят всичко с него. Ето кои зодии бягат от любовта, според "Times Of India".

Водолей
 
Те са свободни души и предпочитат да живеят сами, в своя собствен свят. Водолеите имат много идеи, каузи, за които се борят, не са традиционалисти и не вярват в брака. Действат по своите задачи, търсят справедливост, помагат на онеправдани, но не показват емоции и не искат да са чувствителни. Бягат от любовта и пълното отдаване. Могат да обичат истински някого, само ако чувстват много силна връзка с него.
Близнаци
 
Близнаците са гъвкави, подвижни, не стоят на едно място, мразят рутината. Затова им е трудно да създадат сериозна връзка и да се отдадат само на един човек. Те обичат приключенията, промяната, това да не знаят какво ще им се случи и какво предстои. Мразят някой да ги ограничава. Не вярват в сродните души и бягат в момента, в който усещат, че връзката вече не е забавна, а става монотонна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
10
 
6
 
! Отговори
SS преди 2 години
Не вярвам в зодий ! Според мен жената трябва да слуша мъжа си ,а той като глава на семейството да е достатъчно отговорен и да се грижи за него.Имам щаслив и хармоничен брак с жена от жълтата раса.Гледам я като очите си. Онзи ден ми каза,че ако може да се върне времето назад пак ще се омъжи за мен.
6
0
 
4
 
! Отговори
Иван преди 2 години
От любовта може, само от действителността да не бягат:)
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Големи простотии.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От мъж - зодия Близнаци - бягайте надалеч.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Близнаци Близнаците са гъвкави, подвижни, не стоят на едно място, мразят рутината. Затова им е трудно да създадат сериозна връзка и да се отдадат само на един човек. Те обичат приключенията, промяната, това да не знаят какво ще им се случи и какво предстои. Мразят някой да ги ограничава. Не вярват в сродните души и бягат в момента, в който усещат, че връзката вече не е забавна, а става монотонна.От мъж - зодия Близнаци - бягайте надалеч.
2
0
 
3
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Знайте ли кое стой по горе от либофта ? Пъпът !
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
30 годишна пловдивчанка зодия телец още дири принца на бял кон..