Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 14-20 юни
14 юни 2021 19:20, Ивета Иванова
8
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

 Овен

Романтиката ще ви следва по петите тази седмица. Самотните сърца почти ежедневно ще са под обстрела на огнени погледи, изпращани от интригуващи и привлекателни обекти. Дали ще дарят любовта си на някого е рано да се каже, но сърдечни трепети със сигурност ще има. Що се отнася до обвързаните, препоръката към тях е: не лишавайте любимия човек от внимание.
 
Телец
 
Началото на седмицата ще е скучно, монотонно и много далеч от представите ви за добре прекарано време. След сряда, обаче, Амур безжалостно ще ви атакува със стреличките си. Ако вече сте намерили „подходящата партия“, значи е време за пореден път да докажете чувствата си убедително. За търсещите любовта ще остане единствената задача да я разпознаят сред многобройните пресичащи пътя им варианти.
 
Близнаци
 
Не смесвайте приятелските връзки с любовни. Направите ли го, нито приятелството ще е искрено, нито любовта – чистосърдечна. С дълбоки, зашеметяващи и незабравими любовни преживявания ще са изпълнени дните четвъртък и неделя.
 

8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
зли медии преди 1 месец
медиите трябва да знаят с кого си лягате,с кого ставате,с кого ви карат си легате трябва са информирани за вас услужливи медии,а вас какво ви интересува личния живот на хората,от които не сте част а дигайте краката никъде не ви искат навляци и навлячки излезте на магистралата роми и ромки и българи и българки
6
1
 
0
 
! Отговори
Д-р Ливайн преди 1 месец
Зависи от коя страна на чучура си.
5
1
 
0
 
! Отговори
Православен преди 1 месец
Мен ме очаква набразден стрaпoн. Иииххххааааа!!!
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво искате да ви очаква тук до номир 2 като сте пдали и се събирате само по мъжки компатии и се правите на гоуемата работа ама любов си имате по между си може би
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гулему такованье ша пада според заодията ми!
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вай вай целивки
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Там е работата, че нищо не ни очаква в любовта.