Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 14-20 юни
14 юни 2021 19:20, Ивета Иванова
8
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

 Овен

Романтиката ще ви следва по петите тази седмица. Самотните сърца почти ежедневно ще са под обстрела на огнени погледи, изпращани от интригуващи и привлекателни обекти. Дали ще дарят любовта си на някого е рано да се каже, но сърдечни трепети със сигурност ще има. Що се отнася до обвързаните, препоръката към тях е: не лишавайте любимия човек от внимание.
 
Телец
 
Началото на седмицата ще е скучно, монотонно и много далеч от представите ви за добре прекарано време. След сряда, обаче, Амур безжалостно ще ви атакува със стреличките си. Ако вече сте намерили „подходящата партия“, значи е време за пореден път да докажете чувствата си убедително. За търсещите любовта ще остане единствената задача да я разпознаят сред многобройните пресичащи пътя им варианти.
 
Близнаци
 
Не смесвайте приятелските връзки с любовни. Направите ли го, нито приятелството ще е искрено, нито любовта – чистосърдечна. С дълбоки, зашеметяващи и незабравими любовни преживявания ще са изпълнени дните четвъртък и неделя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Д-р Ливайн преди 2 години
Зависи от коя страна на чучура си.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво искате да ви очаква тук до номир 2 като сте пдали и се събирате само по мъжки компатии и се правите на гоуемата работа ама любов си имате по между си може би
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гулему такованье ша пада според заодията ми!
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вай вай целивки
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Там е работата, че нищо не ни очаква в любовта.