Зодиите, които бързо губят интерес

Вижте кои са те
16 юни 2021 19:45, Ивета Иванова
9
Зодиите, които бързо губят интерес
Снимка: Pixabay

 Има нужда от доста усилия, за да запазите интереса в любовта и връзките. На някои зодии всичко им омръза бързо, лесно им доскучава, не оценяват какво правят другите за тях и затова се провалят в дългите връзки. Ето кои зодии ще загубят бързо интереса към вас, според "Pink Villa".

Близнаци
 
Близнаците са познати със своята импулсивност и с това, че са доста нерешителни и се колебаят. Имат репутация на флиртаджии и не мислят много преди да действат. Обичат забавлението, търсят тръпка и вълнение и се впускат във връзка. Харесва им химията, страстта, преживяват и някои страдания, но така и не разбират идеята за дългосрочна връзка и не вярват съвсем в истинската любов. Ако им доскучее и връзката стане монотонна, веднага губят интерес. Абсолютно възможно е да си намерят друг човек, още докато са с вас.
 
Водолей
 
Тези зодии са интроверти, когато става дума за изразяване на чувства и любов. Не обичат да показват емоциите си и никога не поставят романтичните връзки и партньора на първо място. Хубаво е, че проявяват разбиране, но им трябва много време, за да се доверят напълно на половинката и да се открехнат пред нея. Те са сложни личности, не искат обикновен живот, търсят различното, бунтари са. Не им харесва да правят това, което правят всички двойки; отдават се на каузи и идеи. Ще им омръзне, ако има само романтика, вечери на свещи, кино и разходки. Може да се изолират и бързо да ви оставят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Кирето преди 2 години
Зодия близнак е най - най-гадна та зодия, мнения, Аз, Аз, Аз а са такива ***(за жените говоря)
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От жена зодия Телец бягайте далече!!
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига глупости, бееееееееееее...
2
1
 
2
 
! Отговори
Мераклиев преди 2 години
Ще и скина шортичките на тая...и после в минуетния център армадата безръли плувци.....
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.