Алекс Родригес и Кейти Холмс - новата светска двойка?

Задава ли се нова връзка
17 юни 2021 13:37, Петя Славова
6
Алекс Родригес и Кейти Холмс - новата светска двойка?
Снимка: БГНЕС

 Малко след като събирането на Дженифър Лопес и Бен Афлек стана факт, бившият ѝ възлюбен – Алекс Родригес също реши да продължи активно личния си живот. Отначало бейзболистът прекарваше време с бившата си съпруга Синтия Скъртис. Компанията ѝ обаче изглеждаше недостатъчна за спортиста и той реши да си направи среща с друга известна красавица, съобщава Daily Mail.

Алекс беше забелязан в жилищен комплекс в Ню Йорк, където актрисата Кейти Холмс прекарва много време. Папараците успяха да снимат Родригес да влиза в сградата. Той беше облечен с най-обикновена бяла тениска, бежов панталон и тъмни очила. Не е известно със сигурност кого точно е посетил известният спортист.

Репортерите на изданието обаче напомнят, че Кейти Холмс също наскоро преживя раздяла. Миналия месец тя се раздели с любовника си Емилио Витоло. Така че е напълно възможно да се роди нова звездна двойка пред очите ни.

Междувременно Лопес все още намира „утеха“ в компанията на Бен Афлек. Започва нова глава в живота на певицата. Този месец стана известно, че след 17-годишна пауза звездната двойка поднови романа си.
 

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Алекс Родригес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Лориен преди 2 години
Писна ми да ми навирате в очите "статии" за това кой с кого си бърка по дупките в Холивуд! Това вашето вече граничи с тежка обременена инфантилност, продружена с патологично воайорство!
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз да спомена, че този на снимката има пластмасово лице на някой андроид от фантастичните филми. Съжалявам, че навремето не съм учил за пластичен хирург и да замина за САЩ, сега щях да съм милиардер покрай тези суетни баби и дядовци там.
2
5
 
7
 
! Отговори
истината преди 2 години
Междурасовите бракове трябва да са забранени. Исус е казал "Всяка жаба да си знае гьола"
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този алекс е хамериканска версия на нашите силиконки - пластмасови зъби, фалшив тен, боядисана коса. Ноп за всеки влак си има пътници