Кралското семейство по зодии

Кои знаци на кого отговарят?
17 юни 2021 06:00, Теодора Драгоева
13
Кралското семейство по зодии
Снимка: БГНЕС

И кралското семейство на Великобритания се състои от членове, които си има собствени слънчеви знаци - точно като нас! Но всеки, който следи отблизо техния живот, знае, че не става въпрос за това кои са те, а какво представлява поведението им за техния народ.

Короната е символ в Обединеното кралство на сила и достойнство. Тя е пример за съвременния приказен блясък. Всеки член от кралската фамилия има определена обществена роля, която можем да анализираме според астрологията.

Вижте по-долу коя зодия отговаря на всеки един член от кралското семейство:

ОВЕН: принц Джорд

(действителен знак: Дева)

Овенът е бебето на зодиака, така че принц Джордж не случайно е тук – той е символ на следващото поколение в кралската фамилия. Енергията на Овена е свързана с жизненост и привличане на вниманието, неща които се отдават на малкия принц. Той вече е проявявал своята склонност да позира пред камерата. Вижда се, че има самочувствие, както и желание да царува още от малък!

ТЕЛЕЦ: Кралица Елизабет II

(действителен знак: Телец)

Факт е, че кралицата отговаря най-перфектнио на своя собствен астрологичен знак. Тя олицетворява всичко, което може да се каже за зодия Телец. Решението й да носи бяло на сватбата си преди 71 години, буквално промени начина на обличане на булките по света ... завинаги. При тази кралица няма тенденции, няма нищо повърхбнностно и/или мимолетно. При нея всичко е класа и класика. Тя е най-упоритата, постоянна и здраво стъпила на земята жена в света.

БЛИЗНАЦИ: принцесите Беатрис и Юджини

(действителни знаци: Лъв и Овен, съответно)

Тези две сестри-принцеси много често се движат заедно. Те са едновременно страхотни, очарователни, но и малко по-нетрадиционни. Близнаците са добри комуникатори и умеят да се представят добре в обществото, такива са и двете дъщери на Сара Фъргюсън и принц Андрю. Те не са префърцунени, а по-скоро изглеждат забавни и естествени. Двете обичат да създават шум около себе си, но го правят по един доста приятен начин.

РАК: принц Чарлз

(действителен знак: Скорпион)

Раците са много дискретни хора. Те се дръжат много покровителствено спрямо своите най-близки хора, както и обичат да крият своите най-съкровени мисли и желания. Принц Чарлз никога не е попадал в заглавията на вестниците, по начина, по който го направи покойната му бивша съпруга – принцеса Даяна. Неговото излъчване е леко сковано, но в същото време меко. Престолонаследникът на короната изглежда така сякаш пази своите емоции под повърхостта на твърда черупка. Това, че никога не сме виждали Чарлз да губи своето безупречно самообладание, не означава, че той не изпитва чувства на най-дълбоки нива.

Другите зодии можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голема глупост.
6
1
 
6
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 2 години
Зодия паарааазити.!.
5
1
 
7
 
! Отговори
ан преди 2 години
Жабешки усмивки от старите ленти не ми се гледат! Ай!
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Световното събитие е срещата между Путин и байдън вие ни занимавате с тези мухъли!
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм Лъв и моят действителен знак си е лъв, а не дева или скорпион:(Принц Уилям е Рак
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви са тия действителни знаци? Съвсем откачихте. Даже астрологията ви е тъмна Индия.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дядо Мони и той много е крал