Скандал в социалните мрежи заради... клиновете на Риана

Зашо всички спорят?
18 юни 2021 14:52, Дарена Найденова
8
Скандал в социалните мрежи заради... клиновете на Риана
Снимка: Getty Images

Всички знаем, че Риана рядко има задръжки относно това, което носи. Виждали сме я с какви ли не дръзки тоалети, появявайки се както в социалните мрежи, така и на светски събития. Често може да я забележим да само по дълго сако на вечеря с приятели или пък с прозрачна рокля, която изобщо не закрива тялото й. 

Именно затова не беше изненада, че с включването си в модния бизнес Риана ще създава колекции за по-смелите от нас. Онези, които са готови да излязат пред цялото общество с риза на дупки, под която не носят сутиен. Разбира се, сексапилът в тоалетите на изпълнителката също не е за подценяване, като линията й за бельо е истински хит по целия свят.

Сега обаче Риана успя да създаде дебат в социалните мрежи без дори и да го иска. Наскоро на пазара беше пуснат нов модел панталони, които разкриват малко повече от задните части на човек. В платформата TikTok се появи видео, в което потребител иска отговори от Savage x Fenty и Риана за широко разпространените в момента лилави клинове, които се характеризират с много специално изрязване, разположено в задната част. Интересното е, че има моделът се предлага и с дупка на чатала. Краткият клип с привлищатата погледа снимка вдъхнови други потребители на TikTok да споделят мнението си за дрехата. 
 

Още за спора и коментарите по отношение на клиновете на Риана - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: РианаРиана бельо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
киро преди 2 години
.......
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идията на този клин е да провокира околните.Едва ли някоя нормална жена ще излезе с този клин.
4
0
 
4
 
! Отговори
някой си преди 2 години
До мхфТова не е бъг, това е екстра. За подобни "новини" е създаден специален css, с който се намалят до минимум шрифта на несъществените текстове. Дори скоро ще има и нова екстра за напълно скриване на подобни "новини" за разните им там риани, грети тулбелги, гейове, транс и други сексуални отклонения, и всякаква друга подобна бълвоч. И без това, почти никой не ги чете.
3
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Клина е супер. Представителите на несексуалния пол на русофилите обаче ще почнат да четат морал след броени минути.
2
3
 
24
 
! Отговори
българин преди 2 години
Общо взето - дрехи за *** !
1
2
 
13
 
! Отговори
мхф преди 2 години
Нещо ви става с шрифтовете и големината им... вижте си цсс-ите