Какъв сте към бившите гаджета според зодията

Звездите говорят (1 част)
20 юни 2021 16:18, Екип на Tialoto.bg
4
Какъв сте към бившите гаджета според зодията
Снимка: Istockphoto

Романтичните връзки са едно от най-хубавите преживявания, които носят положителни емоции и щастие. Нерядко обаче, когато дойде краят от уважението, интимността и дори приятелството не остава и помен и те се превръщат в огорчени опоненти.

Не можем да поставяме всички по калъп, хората реагираме различно на раздялата. Астролозите са убедени, че зодиакалният знак обаче може да групира по някакъв начин какво е поведението на родените под една и съща звезда. Ето и какво споделят.

Овен

Овните не са от тези, които ще ронят сълзи или ще си скубят косата заради раздяла. Без значение дали става въпрос за края на дълга или къса връзка, те бързо продължават напред без да се питат къде са сгрешили, дали са сгрешили и какво е можело да направят различно.

Телец

На Телците им трябва много време да се влюбят. Когато най-накрая го направят дават 100% от себе си и затова в случай на раздяла, трудно приемат новата реалност. Телците се превръщат във „воденичен камък“, който дълго време ще преследва и умолява половинката си за нов шанс.

Какви са Близнаци като бивши, както и останалите зодии, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Звездите говорят (1 част)"===Мда, звездите ви ги говорят. Пълни глупости.
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бягайте от жени зодия Козирог и Телец.............ужасни са, големи гадини са, дебели глави, инатести и много ревниви!!!