Зодиите, които ще имат вълшебно лято

Вижте кои са те
22 юни 2021 16:38, Ивета Иванова
15
Зодиите, които ще имат вълшебно лято
Снимка: Pixabay

 Лятото вече е тук официално. Сезонът се свързва с много приятни емоции - морски почивки, ваканция на планина или на село, повече срещи с приятелите навън, хубаво време, топли летни нощи с любимите хора в парка, коктейли, сладолед, усмивки, вълни. Ето и за кои зодии този сезон наистина ще е вълшебен, според "StyleCaster".

Лъв
 
Това лято определено е тяхното! Да започнат да правят планове за него възможно най-бързо. На 27-и юни планетата на любовта Венера влиза в техния знак и ще ги зареди с много страст. Лъвовете ще станат още по-смели, ще показват и изразяват любовта си, ще имат вълнуващ сексуален живот и ще са ентусиазирани. В сезона на Лъва (22 юли - 21 август) те ще са в свои води и много ще им върви. Меркурий ще е в Лъв от 27 юли до 10 август и тогава тези зодии без проблем ще казват какво мислят и ще излязат от черупката си още повече.
 
Водолей
 
Ще се чувстват като благословени през това лято. Те са противоположният знак на Лъвовете, но планетите в Лъв ще им донесат много късмет, защото така Водолеите най-накрая ще успеят да открият баланса и да се почувстват по-добре. Дивата, страстна и екстровертна природа на Лъва се съчетава прекрасно с някои качества на Водолеите - силна воля, безгрижие и дори с това, че са малко по-интровертни. Водолеите ще намерят начин да са себе си, но и да са по-отворени към света, да се борят за своето. Ще излизат много, ще са палави, по-социални и така ще им се случват интересни неща.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не сме зодии.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Урааааа, Лъвчоооооо:-)))
9
1
 
1
 
! Отговори
Summer time преди 2 години
Останалите зодии, не са много изморени и това лято ще пропуснат почивката на море.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Приятни летни занимания на късметлиите! Останалите ще чакаме есенните, ако има:)
7
3
 
2
 
! Отговори
Алтер преди 2 години
Все едно и също всяко лято. Пиене, ядене и е..не. Голямо вълшебство е. :0
6
2
 
2
 
! Отговори
До 6 преди 2 години
Профи по вълшебства, а? И кое ти е вълшебството "Абра кадабра, отново съм с пачав... Нямам хубава жена, щото съм си просто свин..." Йеп. Много си вълшебен. Чу-ден!
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 5 Не разбирай ,че съм профи по вълшебствата. А ти очевидно си дъртааа чантаа. Нямаш идея нито от купони, нито от лято, нито от нищо:)))
4
6
 
2
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
Да разбираме, че си самотник, които е намразил хората
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зодиите нямат значение за вълшебното лято. Всичко се върти около вълшебната пръчка, този който я притежава и тази, която се докопа до нея ще имат вълшебно лято и приказни зими.
2
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вълшебните времена бяха до преди 7-10г. Сегашните жени са сакати с фалшиво самочувствие. Едвали могат да живеят вълшебно. По скоро живеят внизмислен електронен свят докато станат на 35 .... и после чао
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не сме зодии