Брънч, турнири по джаги и бабъл футбол на EURO CAMP през уикенда

Спортното сърце на София посреща столичани през уикенда
25 юни 2021 11:30, Александър Попов
6
Брънч, турнири по джаги и бабъл футбол на EURO CAMP през уикенда

Euro Camp е едно от най-предпочитаните места в София това лято. Локацията предлага вкусна храна от български фермерски продукти, испанска паеля, коктейли и различни видове бира. "Спортното сърце на София" бързо се превръна в любимо място на столичани и всеки ден след 17:00 им предоставя възможността да прекарат време с приятели пред големия екран, докато хапват и пийват студена бира.

Този уикенд активностите на Euro Camp продължават още по-динамично, а началото ще постави превръщащият се в традиция брънч. В събота и неделя от 11 до 14 ч. посетителите на кампа ще могат да се насладят на късна закуска на открито в парка. И докато родителите се наслаждават на лежерния уикенд, децата могат да се забавляват на открито в детския кът.

За феновете на игрите и състезанията има специална програма, подкрепена от Български спортен тотализатор. До 11 юли светът е футбол, затова и програмата започва именно с тематични игри.

От 17:00 ч. в събота започва турнир по Бъбъл футбол, а веднага след него в 18:00 ч. и турнир по Сапунен футбол. Успоредно с тях ще се проведе и турнир по джаги, който ще продължи и в неделя между 17:00 и 19:00 ч. Неделният ден ще включи още две атрактивни състезания - турнир по Арчери таг (от 17:00 ч.) и Щафета морски шах (от 18:00 ч.).

Цялата програма на EURO CAMP можете да разгледате във Фейсбук тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: EURO CAMP
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
-|- преди 2 години
Брънч - '... И станиолено единство мармотва завивката в шоколад...'
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брънч е за тези дето стават по обяд и трябва да пият кафе докато се напъват с бургери понеже са мързели и не могат да станат навреме.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гош!
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
някой да превежда - 1)брънч 2)джаги 3)бабъл футболимаме си прекрасен роден език, престанете да го поамериканчвате или така са ви наредили. Преди няколко дни една позната ми звъни и "каня те на birthday"
2
2
 
2
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Как така?? Нали има кромид_19. Всички обратно по домовете.
1
0
 
3
 
! Отговори
някой може ли преди 2 години
да преведе на български, или на български ви е трудно да пишете?