Седмичен любовен хороскоп за 28 юни – 4 юли

За Раците любовта също може да донесе напрежение
28 юни 2021 10:12, Михаела Лазарова
8
Седмичен любовен хороскоп за 28 юни – 4 юли
Снимка: istock

Първите дни на новия месец определено няма да са лесни в любовта. Марс е планетата, която управлява действията, либидото и цялостната енергия, а тази седмица може да доведе до блокажи. В допълнение Уран и Сатурн също ще изострят обстановката. Повече за вашата зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вашата управляваща планета – Марс, се движи през романтичния ви сектор. Въпреки че това обикновено е добра новина, сега е възможно да създаде дискомфорт в любовта. Марс ще се противопостави на Сатурн, създавайки сексуално разочарование. Възможно е да бъдете отхвърлени или връзката ви да е блокирана по някакъв начин. Тъй като не получавате желаното в любовта, емоциите ви може да надделеят.

Телец

Телците трябва да внимават, защото близките им може да се окажат сериозна пречка за любовния им живот. Може би те не одобряват връзката ви, половинката ви и вие ще останете с усещането, че не сте получавали желаното в тази връзка. Без значение дали тяхното мнение наистина може да ви е от полза или пък не, само вие знаете истината за партньора си и взаимоотношенията ви. Необвързаните представители на зодията няма да скучаят, но е малко вероятно да започнат нова връзка.

Близнаци

Колкото и да ви се иска да споделяте, бъдете внимателни в първите дни на юли. Силното чувство на несигурност може да ви накара да мислите, че изразяването на себе си ще доведе само до отхвърляне, критика или липса на разбиране. Това ще повиши напрежението ви и е възможно да кажете нещо на половинката си, което не е трябвало да казвате. Без значение дали сте във връзка или не, не се занимавайте с клюки и излишни споделяния, само защото на този етап сте разочаровани от любовта. Издигнете се над драмата! 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не сме зодии.
5
0
 
2
 
! Отговори
.... преди 2 години
ehhaaa, za men pi6e romantika...malii.....
4
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
koi my dreme koi kakvo odobryava i ne odobryava celuvki
3
0
 
1
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 2 години
Не сме зодии.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не сме зодии.
1
0
 
1
 
! Отговори
зодии преди 2 години
Не сме зодии