Венера в Лъв - какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода
30 юни 2021 17:45, Ивета Иванова
6
Венера в Лъв - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay

Планетата на любовта и романтиката Венера влезе в огнения знак Лъв на 27-и юни и ще остане там до 21-и юли. Това значи, че лятото ще стане още по-горещо, страстно и за самотните ще има голям избор от кандидати. Венера в Лъв ни прави по-уверени, а връзките носят по-голяма наслада през периода. Ето какво очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Да продължават да бъдат самите себе си. През периода романтичната връзка на Овните e стабилна. Тези зодии ще се забавляват, ще са по-креативни и ще изразяват себе си, затова не е хубаво да правят големи обещания на половинката. Необвързаните да разгледат опциите си и да видят с кого се чувстват най-добре, с кого могат да са истински и себе си. Да не се страхуват да направят първата крачка.
 
Телец
 
Домът е там, където е сърцето - това важи за Телците през периода. Ще искат повече да стоят вкъщи и да се наслаждават на романтични вечери там, да опознаят тръпката или половинката по-добре - с дълбоки разговори. Нека вярват на инстинкта си, добре е да свалят стените около себе си. Да налеят вино, да направят пуканки и да изготвят чувствен плейлист.
 
Близнаци
 
Когато се чувстват добре, изглеждат добре. Да помнят, че тънките закачки и флиртовете са забавни, докато не се появят чувства. Нека прегърнат дълбоките емоции, които ги завладяват, но да внимават - може да бъркат емоциите с похот. Да се носят по течението, да го карат по-спокойно и да преглеждат списъка с кандидатите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Престанете да вашите глупости едни и същи как как иска така да се чувства добре идощтини нищото повече
1
1
 
0
 
! Отговори
леност преди 2 години
Това е като годишна прогноза, лъвовете винаги са във Венера, но само с единия крак.