6 хита в банските

Ето кое ще е модерно това лято
Обновена: 1 юли 2021 22:32 | 1 юли 2021 22:30, Ивета Иванова
2
6 хита в банските
Снимка: Pexels

Лятото е тук и е време да видим какви ще бъдат тенденциите в банските костюми за сезона. Вижда се, че някои ретро модели се завръшат и модата през лято 2021 ще е подчинена на носталгията. Ето кое ще е хит, според американския "Cosmopolitan".

Неонови цветове
 
Светлите нюанси и неоновите цветове ще са много модерни за лятото. С такъв цвят бански веднага ще привлечете вниманието, тъй като изпъква. Може да заложите на неоново оранжево, неоново зелено, искрящо жълто, електриково синьо, цикламено или тъмнорозово. Моделът може да е всякакъв - изрязан цял бански, бански от 2 части с висока талия, бански с квадратно деколте.
 
Океаново
 
Цветовете, които са в тон с лятото и морето, ще са истински хит за банските. Заложете на всякакви нюанси на синьото или синьо-зелено и несъмнено ще изглеждате привлекателни и модерни на плажа. Може едната част на банския да е в светлосиньо, а другата в бяло или светложълто (като пясъка). Така имате свеж вид и сякаш сте в естествената си среда.
 
Геометрични фигури
 
Повтарящите се форми на геометрични фигури също ще правят голямо впечатление по време на морската ви ваканция. Изберете кубове, карета, райета, вълнообразни линии, дори кръгове, точици, петна или някакви причудливи форми. Така изглеждате по-оригинални, защото се смесват няколко цвята, а може да изберете и бански с различни геометрични фигури.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: лятомодабански
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
5
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Който няма кинти пак ще гледа по тв-то ;)) Това е живота. Урунгели, грозни политици и Шиши клатят най-доброто, а нормалнаните хор апред тв-то или вещицата с мустака вкъщи им бичи стойки. Къде шуто, там и рогато ;)) Дерзайте ;)
1
2
 
10
 
! Отговори
гого преди 2 години
Абе,така ли не разбрахте,че не е важен банския,а това което е под него!!!