Нова любов, емоции... Какво вещаят звездите за вас през юли?

Астрологична прогноза за месеца от Петя Георгиева
2 юли 2021 19:41, Екип на Tialoto.bg
5
Нова любов, емоции... Какво вещаят звездите за вас през юли?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе седмият месец от 2021 година? Tialoto.bg ви предлага хороскоп за юли, изготвен от астролога Петя Георгиева, който ще ви даде отговора на този въпрос
 
Овен
 
Предстоят изненади във вид както на затруднения, така и на приключения, но те ще са нещо като поредна проверка на „бойния“ ви дух. Професионалният живот ще е спокоен като планинско езеро. Единственото събитие, което малко ще наруши ритъма е огласяването на някаква тайна, дълго и старателно укривана от вас. Бихте могли да се възползвате от нея, но към настоящия момент е по-добре да не го правите. Проявете снизхождение и си я оставете като „скрит коз“ с тенденцията да си послужите при необходимост. Що се отнася до финансите, придържайте се към доказалата виталността си мъдрост, че „баба знае и две, и двеста“.
 
Телец
 
Ще сте доста по-ангажирани от обикновено. При това не само защото е отпускарски сезон и част от колегите ви ще отсъстват, а и защото ще ви възложат нови, при това доста трудоемки проекти. Личното ви време ще е доста ограничено. Независимо от всичко, обаче, творческият ви потенциал ще е стабилен. Допълнителни приходи или пък материални придобивки може да получите от хобито си. Преодолейте гордостта си и, ако имате нужда от помощ, допитайте се до колеги с доказани умения. Предстоят и служебни пътувания. Приемете ги като възможност за разнообразяване на ежедневието и създавате на нови контакти. Ако сте на ръководна позиция ще разполагате с интересни варианти за попълване на кадровия състав.
 
Близнаци
 
Не се изкушавайте още в началото на месеца, преглеждайки графика за първия ден, на половината и повече набелязани задачи да сложите отметка: „за утре“. Тръгнете ли по тази наклонена и много опасна плоскост бавно, но сигурно ще затънете в коварната яма на мързела. Придържайте се към предварително обещаните срокове и изпълнявайте задълженията си така, че да сте доволни от себе си, а не за да угодите на някого. Онези от вас, които възнамеряват да се насладят на така очаквания и заслужен годишен отпуск, нека се погрижат и по възможност да прехвърлят работата си на заместник, който не би ги подвел. Никак няма да ви е приятно, ако връщайки се от почивка, заварите купища неизпълнени и чакащи ангажименти. Изразходвайте финансите си така, че преди заплата да не се налага да „свързвате двата края“ със заеми.
 
Рак
 
Обстоятелствата почти непрекъснато ще ви принуждават да „прекроявате“ плановете си, да търсите резервни варианти. Това всъщност, не е чак толкова лошо, защото промените, случващи се със или без желанието ви, ще освежават ежедневието. Най-сериозните разминавания ще засягат финансовата сфера, но не е нужно да се шашкате. В крайна сметка, ще получите точно резултатите, които ви устройват. Ще има моменти, в които ще се налага да се занимавате с няколко различни дейности едновременно. Направете го без опасения. Не е важно дали ще се справите по най-добрия начин или не. Същественото е, че ще усвоите нови умения, които пък могат да ви наведат на мисълта, че е крайно време да смените сферата на реализация. От допълнителната работа ще получите и допълнителни приходи, макар и не веднага.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новата любов този път е за мен. Написано е върху пясъка.
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искам яяяяяяяяя....
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая как ще я напълня с мляко навсякъде..
1
2
 
1
 
! Отговори
неандерталец преди 2 години
Коя е тая?