Седмичен любовен хороскоп за 5 – 11 юли

Възможни са конфликти
6
Седмичен любовен хороскоп за 5 – 11 юли
Снимка: istock

Предстоящите дни няма да ни носят много радост по отношение на любовта. Нещата не са точно такива, каквито изглеждат и определено не е подходящо да се взимат важни решения. Някои представители на зодиака може да се почувстват самотни, недооценени. Трябва да внимаваме и със себелюбието. Повече за това какво ви очаква в любовта, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Каквато и да е настоящата ви ситуация в любовния живот, вероятно това ви кара да се чувствате малко съкрушени или неспокойни. Ще направите решаващ ход, който ще ви измъкне от ситуация, която не е благоприятна. Може би сте се надявали на щастлив край, но нещата са съвсем други. Необвързаните Овни ще си изяснят много неща от миналото и ще направят крачка напред.

Телец

Телците ще търсят яснота по отношение на романтиката и любовните въпроси. Меркурий, който сега владее любовния ви сектор, е в квадрат с Нептун. Понастоящем може да ви бъде трудно да разберете дали човек, към когото изпитвате чувства, ги споделя. Нуждата ви да обичате и да бъдете обичани е много силна и сърцето може да надделее над разума. Преразгледайте миналото и настоящето и помислете от какви корекции се нуждае любовният ви живот. Обвързаните Телци да бъдат открити и споделящи един друг с половинката си. Не забравяйте за романтиката.

Близнаци

Преглед на любовта тази седмица може да ви накара да се почувствате неудобно, но има „златна мина под цялата мръсотия“. Продължавайте да „копаете“! Венера и Сатурн се противопоставят една на друга във вашата комуникационна ос. Думите, изречени от половинката ви или човек, към когото изпитвате емоции, показващи липса на подкрепа и уважение, не излизат от ума ви. Помислете дали заслужавате този негативен модел, за да бъдете щастливи. Венера и Уран ще ви помогнат да разчупите този модел завинаги. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
тръстика преди 2 години
Нямат работа и само звезди, планети и любови са им в главите на всички.
3
0
 
1
 
! Отговори
алена преди 2 години
ееейййй , на мая общата пак нема да и върви .
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не сме зодии.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
He he he wai wai luka till na csicki zodii