Кои модели бижута за актуални за лятото?

Те са любими на хората, обожаващи морето
8 юли 2021 02:00, Иванка Гъркова
1
Кои модели бижута за актуални за лятото?
Снимка: IStock

Плаж, море, коктейли... Или както се пееше в една песен: „Чия е тази кърпа, чии са тези бански...?“. Всеки от нас няма търпение да презареди батериите, излизайки в отпуск. А за мнозина това означава поне седмица припичане на слънце пред любимото синьо. Но за това си трябва и подходяща визия.

Много жени вече са си купили нов бански и са го съчетали поне с пареото, шапката и плажната кърпа. Както всяка година, и тази ще видим представителки на нежния пол, които не се притесняват да носят бижута, докато събират тен или се къпят в морето или басейна. Едни са по най-новите тенденции, други по един тренд, който никога не остарява.

Бижута с миди – актуални всяко лято

Ако искате да подарите нещо оригинално на ваша приятелка или се чудите на какви обеци, гривни или колиета да се спрете за предстоящата ви почивка, не губете време, а заложете на класиката. Има толкова бижута с мидички, които ще отговорят дори и на най-претенциозния вкус.

Като малки събирахме миди на плажа, като се радвахме изключително много, ако намерим такава с дупка, на която да вържем конец и така да си направим морско колие. Е, сега, точно такива са истински хит, като вървят в комбинация със златни или сребърни вериги в различни размери.

Ето няколко вида бижута с миди, които ще ви вдъхновят за нови покупки:

1. Колие и гривна

Най-популярни за изработка на бижута са онези по-малки, леко сплескани миди, които са назъбени по средата. Именно с тях има колиета в най-различни размери. Те могат да бъдат комбинирани с дребни мъниста или перли, както и със синджири, на няколко реда.

Вижте още за бижутата за това лято в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бели перли, слагам и всяка вечер бели перли аз