Над половината мъже изневеряват с колежка

Повечето жени вярват, че съпрузите им изневеряват с по-красива жена
14 юли 2021 19:09, Ния Христова
69
Над половината мъже изневеряват с колежка
Снимка: Pixabay
Изследвания са установили, че повече от половината мъже, които изневеряват, са избрали за това своя колежка, пише БГНЕС.
 
"Република" дава някои полезни съвети към съпругите или партньорките как да предотвратят или ограничат подобна връзка.
 
Появявайте се с него на фирмени партита или на рождени дни с колеги (разбира се, ако сте поканени). С външния си вид ще покажете, че до мъжа ви има жена и че връзката ви е силна. Ако колежка флиртува тайно с партньора ви, тя ще се почувства виновна, когато се запознава с вас.
 
Разберете коя е жената, която би могла да представлява някаква заплаха. Повечето жени вярват, че съпрузите им изневеряват с по-красива жена, но много това често не е така. Затова не бързайте с изводите веднага, ако видите руса колежка с две разкопчани копчета на ризата. Вашата заплаха може да е от съвсем различен тип. Най-често това е колежка, с която съпругът ви работи по един и същ проект или която се обажда на мобилния му телефон след работа. Не бива обаче да бъдете параноични и да гледате на всяка жена като на заплаха. Просто трябва да държите очите си отворени.
 
Направете така, че той да мисли постоянно за вас. Ако пътува често, подгответе му незабравима нощ в последната ви вечер, преди да тръгне и ще остане в съзнанието му, докато се върне. Ако се разделите с кавга, той ще бъде по-склонен към афера. 
 
Не го изпращайте на работа с намръщено лице и без целувка. В съзнанието му последната картина от вас трябва да го накара да иска по-бързо да се прибере у дома. 

69
Още от Ако щете - вярвайте
Най-честите грешки, които допускаме при готвене
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
1
 
! Отговори
изводът преди 1 седмица
вземете си мъж програмист - там всичките са koчoве и изкарват добри пари.
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Имам колега на работа, женен, с две деца, пуска се на всичко живо. Преследваше ме една година, докато не му казах в прав текст да си гледа работата и семейството и да ме занимава. Че е готин, готин е, страхотно тяло, симпатяга, но колеги и заети мъже не пипам. Ама ви се чудя на мъжете, имате жени, семейства, и пак ходите да си веете патериците някъде. Ми това са парцали, не мъже.
60
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Най-голямата грешка е да си мислим, че ние мъжете избираме жените, не е вярно, те избират нас. Но мъжете сравнение с жените сме по-рискови натури и имаме ли шанс обикновено действаме, за това винаги съм казвал, че изневярата я има защо жената така желае.
59
1
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 1 седмица
Колежката е много секси в отлични взаимоотношения сме, но тя си има мъж, които е в чужбина, понякога я усещан по разгорещена и, че се иска, но не сме минавали границата, защото тя не позволява това да се случи, може би има събражения от финансова гледна точка, защото мъжи може да се прибира рядко, но изпраща пари всеки месец и я е страх да не ги загуби, иначе от моя мъжка гледна точка не съм от желязо, събуждал съм се през нощта от мокри сънища с нея!
58
0
 
4
 
! Отговори
Алтер преди 1 седмица
Някой изневеряват с колега.
57
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Аз затова преди да се събера с някоя, първо спя с колежките й. Поне с една. Найс, а!
56
3
 
1
 
! Отговори
Митко преди 1 седмица
Ами да, с колежка, от време на време. И това е от десетина години. И двамата изпускаме парата.
55
0
 
5
 
! Отговори
Не е виц преди 1 седмица
Чух това от хора, които са били студенти още по времето на соца. На една от селскостопанските им бригади чули местни хора да разговарят на тема изневери и разводи. Мнението им било, че тези неща са зачестили след създаването на ТКЗС. Аргументът бил: "Навремето жените не ходеха с чужди мъже по къ.ра. Сега у всека бригада и мъже, и жени. По цел ден що правят по полето?"
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Или с колега;)
53
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Интересно,тази с която изневерява няма ли си мъж или приятел?
52
3
 
6
 
! Отговори
Ами! преди 1 седмица
Изневеряват заради бройката. Толкова им е акълът.
51
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ами да. Аз не познавам мъж който да не изневерява на жена си или приятелката си.Спортистите най - вече. Имена също мога да кажа публични. Мъжете предлагат секс и като разберат че жената има чувства и е сериозна интелигентна и повече от тая на която ще изневерява.. Бягат.Само един страхливец постъпва така.А те повечето са такива.
50
1
 
2
 
! Отговори
брей преди 1 седмица
Голям разврат! Помещения имат ли?!
49
2
 
4
 
! Отговори
бум тряс прас преди 1 седмица
с две думи - голямо плющене пада в офиса
48
2
 
9
 
! Отговори
Похотлив колега преди 1 седмица
Какво по-хубаво от това да изпердашиш някоя колежка. Особено в командировка, вместо да пиеш и да те боли главата да те е леко на мъд....ята.
47
3
 
3
 
! Отговори
свидетел преди 1 седмица
.....и с колеги.
46
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тъпотии! Имам приятелско семейство с 20 години брак. Всяка сутрин закъсняват за работа, защото имали 5 минути изпращане на отворена врата. Отвътре им идва да го правят, не да се омаломощават и да предотвратяват изневери.
45
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз само мислено понякога, реално не.
44
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Изневярата е порок като алкохолизма, наркотиците ,хазарта. Заложено е генетично и никой нищо не може да направи по въпроса. Болни хора зависими от секса.
43
1
 
8
 
! Отговори
Н1 преди 1 седмица
Според легендите Хера е била голяма красавица, но Зевс се е късал да и изневерява с жени и мъже. Така се е родил Херкулес, Европа е дала името си на най-стария континент, а Парис е почнал Троянската война. Принцеса Жозефина също е била хубавица, но Наполеон редовно и изневерявал, макар да бил нисък, грозен и натъпкан с комплекси. Изневярата е подлост и хората я практикуват от край време поради различни причини-родени са женкари, разочарование и т.н. Излъгана жена и излъган мъж-все едно чувство.