Седмичен любовен хороскоп за 19 – 25 юли

Очакват ни промени в любовта
19 юли 2021 11:42, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 19 – 25 юли
Снимка: istock

Очаква ни вълнуваща седмица, пълнолуние и Венера в действие. Ако има неща във връзката, които не ви допадат и повече не може да игнорирате, време е да говорите. Изразете мислите си, но не се превръщайте и в жертва. Поемете отговорност за ситуациите, в които сте си позволили да бъдете поставени. Пълнолунието ще ни донесе промени и в известен смисъл свобода в любовта. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица е възможно да мислите повече за работа, отколкото за любов. Венера се премества в знака Дева и до 16 август ще окаже влияние върху вашия 6-и дом на работата, което може да отнеме от забавлението във връзката ви. Не е изключено и любимият човек да е твърде зает с работа. Възможно е също така и да помислите върху определена любовна връзка, дали работи за вас. Някои Овни може да преминат през любовни емоции на работното или на друго място.

Телец

Време е за любов, Телци! Вашата управляваща планета – Венера, влиза в романтичния ви сектор и за вас това ще е един от най-благоприятните периоди в годината. Тези от вас, които мислят за дете може да предприемат необходимите стъпки. Любовта се изразява по малки, но смислени начини за обвързаните представители на зодията и така ще се чувстват обичани от своята половинка.

Близнаци

Венера е в движение тази седмица, което означава, че любовният ви живот ще бъде динамичен. До 16 август тя ще оказва влияние върху него, стимулирайки мислите ви, свързани с най-дълбоките ви нужди от сигурност в любовта. От гледна точка на личната хармония вие желаете да бъдете с някого, който наистина се чувства като у дома си. Обвързаните Близнаци ще се радват на хармония и стабилност с партньора си. В случай, че сте с някого, който не отговаря точно на вашите нужди, вниманието ви ще бъде насочено към изясняването на тези въпроси. За необвързаните има вероятност да срещнат интересна личност. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
abre yaz bislim samo za picka ebes i begas kakva lubov drankate