Ретрограден Хирон - какво да очаква всяка зодия?

Прогноза за периода
20 юли 2021 22:21, Ивета Иванова
12
Ретрограден Хирон - какво да очаква всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Планетоидът Хирон започна ретроградното си движение в Овен на 15-и юли. И то ще продължи до 19-и декември. Ето какво предстои да се случи на зодиите през тези 5 месеца, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Нормално е понякога да не се чувстват добре. Ретроградният Хирон е в техния знак и иска те да бъдат искрени към себе си и към околните. Позволено им е да чувстват това, което чувстват. Но нека не позволяват лошите чувства да влияят поведението им. Да не губят своята почтеност, да пазят здравето и вътрешния си мир.
 
Телец
 
Нуждаят се от някакъв завършек, за да продължат напред. Ретроградният Хирон иска да се освободят от капаните на мисленето за непочтени неща, от вредните и лоши навици, може би дори от връзките, които вече не вървят. Когато го направят, Вселената ще ги възнагради с нещо по-добро.
 
Близнаци
 
Понякога трябва да останат сами, за да разберат къде принадлежат. Понякога това да принадлежат някъде е парадокс. Не е нужно винаги да са на партитата, да се съгласяват с това, което другите правят и казват, да мислят като тях - за да принадлежат в тяхната среда. Може да защитават своите вярвания, дори да са сами, и така приятелите да ги окуражават да са себе си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ок анонимен страхотна мисал ти ще успееш много ДА НО В ТВОЯ СВЯТ САМО СЪРЦЕ ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ ЗА МОМЕНТА И ЩЕ ПОЛУЧИШ ДРУК СМС ХАХАХА
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що не ни светнете кога асероида Кокотанекова е в ретроградно движение и какво да очакваме? Не е зле и за Апофис да кажете нещичко...
3
1
 
4
 
! Отговори
Тъпанар преди 2 години
Бе свършиха ли планетите, че почнахте с планетоиди? Скоро и кометите и астероидите, ще намесите
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само този го не бяхте изкарвали напред! Отново ще се живее в стрес. Ако и св. Спиридон и св. Унуфри не ни закрилят, не знам как ще се изкара месеца!
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Простотии, Простотии, Простотии...