Любовният ви хороскоп за август

Очаква ни динамичен месец
21 юли 2021 20:54, Михаела Лазарова
8
Любовният ви хороскоп за август
Снимка: Istock

Месец август идва с промени на любовния фронт. Като цяло, планетите са ни подготвили много положителни емоции, но и уроци. Ще си припомним колко е важна комуникацията, отдадеността във връзката. Някои представители на зодиака ще поставят началото на нова връзка. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любовните връзки на Овена ще бъдат динамични. Любовта ще бъде откровена и интересна през първите две седмици на месеца. След това ще се наложи да поддържате постоянство във връзката без значение дали сега започвате нови взаимоотношения или сте в дългогодишни такива. Любовта ще бъде пълна с удовлетворения, а основната ви цел ще бъде да получите пълно блаженство от нея. Самотните представители на зодията ще се радват на нови любовни партньорства през август. Няма да имате проблем във флиртовете, защото вашият магнетизъм ще привлича с лекота нови партньори в живота ви.

Телец

Плутон, вашата любовна планета, все още е ретроградна. Все още има нужда да се търси емоционална яснота в любовта. Необвързаните Телци ще се забавляват, ще флиртуват, но е малко вероятно да създадат сериозна връзка. Що се отнася до любовните отношения, месец август ще се окаже доста благоприятен за обвързаните. Щастието ще бъде част от вашата романтична връзка, но същевременно ще останете чувствителни и предпазливи по отношение на любовта. Комуникацията между вас и партньора ще върви гладко, това ще повиши и доверието между вас. Въпреки че са възможни възходи и падения, любовта ще ви носи повече радост. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: интимнозодии и флирт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Мшши, ти ще оставиш ли Телето на мира?! Или си му навита многу, или си па наивница
5
1
 
1
 
! Отговори
крайно преди 2 години
време е да се появят нови кореспондентки
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 3: защо ни мразиш толкова? Какво сме ти направили?
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз си пожелавам неоженените/неомъжените от нас да се бракосъчетаем през тази година. Времето лети.
2
0
 
4
 
! Отговори
Живко преди 2 години
Живота ми не е това, което всъщност трябва да бъде ! Как да се оправя ?
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох, добре че великата Михаела ме информира какво ме очаква в любовта следващия месец. Сега, казват нова връзка, но да казвам ли на жена ми или не. Мисля да и кажа, все пак Михаела ще го отнесе щам ми го предвиди аз съм невинен.